banner69

Actros L Edition 3 ilk kez Türkiye yollarında

banner113

“Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet üretilen ve Türkiye’de de 15 adet olarak sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3, Mercedes-Benz Türk ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Tanıtımın ardından Actros L Edition 3, 12 müşterisiyle buluştu.

banner114
OTOMOTİV 19.01.2024, 22:05 09.02.2024, 22:29 Erkan YILMAZ
Actros L Edition 3 ilk kez Türkiye yollarında

HABER: ERKAN YILMAZ / Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi - Esenyurt / İstanbul

“Dahası yok” mottosuyla sınırlı sayıda üretilen tasarım ve konforun benzersiz boyutu Actros L Edition 3, 18 Ocak’ta Mercedes-Benz Türk’te gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı. Ürünün özelliklerinin detaylı anlatıldığı etkinlikte, aynı zamanda Actros L Edition 3 sahipleriyle buluştu.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “ Bugün “Dahası Yok” diyerek yola çıkaracağımız Actros L Edition 3 aracını çok değerli sahipleriyle buluşturmak ve sizlerle tanıştırmak için biraraya geldik. Actros aracımızı ilk defa 2008 yılında pazara sunmuştuk. O tarihten bugüne kadar araç sürekli olarak teknolojisiyle, tasarımıyla, konforuyla, ekonomisiyle yenilendi. Bugün bugün baktığımızda çok geniş portföy çerçevesi ile pazara sunuluyor. 1842 Ls, 1845 LS, 1848 LS, 51LS ve 53 Plus olmak üzere 5 farklı tipte sunuyoruz. 1863 L Edition ise Mercedes-Benz markasının teknolojide, konforda ve güçte ulaştığı zirvenin bir ifadesi olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

Dünyada sadece 400 adet üretildi

Actros L 3 Edition aracın dünyada sadece 400 adet üretildiğine dikkat çeken Alper Kurt, “Peki neden “Dahası Yok” diyoruz. Dünyada sadece 400 adet üretildi. Türkiye’de çok sınırlı sayıda müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Hem sınırlı sayıda olması, hem de tasarımıyla, konforuyla, teknolojisiyle, motor gücü noktasında en son noktayı temsil ediyor. Teknolojide, konforda ve güvenlikte öncülüğümüzü sürdürmeye kararlıyız. Çok geniş yelpazede hizmet verecek 630 beygirlik Edition 3 aracımızla bu taahhütlerimizin bir ifadesi olarak karşısınızdayız. Bu araçları alan ve aramızda olan değerli müşterilerimize markamıza gösterdikleri teveccüh için bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletmek istiyorum. Olağanüstü sürüş deneyimi sunan aracımızın müşterilerimize ve sektörümüze de hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tekerinize taş değmesin” dedi.

Actros L Edition 3 serisinin teknik özellikleri

Alper Kurt’un ardından Mercedes-Benz Türk Ürün Yönetimi Grup Müdürü Çağdaş Özen, Actros L Edition 3 araçla ilgili teknik bilgileri aktardı: Avrupa’da sadece 400 adet ve ülkemizde de 15 adet ile sınırlı sayıda pazara sunduğumuz Actros L Edition 3 aracımızın biraz daha tasarım ve teknik özelliklerini aktaracağım. Aracın en göz alıcı özelliklerinden bir tanesi kendine has rengi. Özel metalik, mat ve çelik grisi renk detayları aracın dış tasarımında hemen dikkat çekiyor. Yine Edition 3’e özel tasarlanan ve kabin renginde boyalı ve led aydınlatmalarla birlikte sunulan güneşlik, aynı zamandaki koyu krom renkteki aydınlatmalı Mercedes-Benz yıldızımızın ile kapı kollarındaki renk detayları ile aracın dışında güzel bir görsel sunmak için tasarlandı. Depo kaplamalarında, yan panellerde kabine iniş çıkış basamaklarda paslanmaz çelik kaplamalar şasi üzerinde metal kaplamalar kapı eşiğinde aydınlatmalı Edititon 3 logosu ve aracımıza özel tasarlanmış derin siyah renkli çelik jantlar bizi karşılıyor. Kabin içerisine baktığımızda sürücü koltuğu hem ısıtma hem soğutma özelliğine sahip. Sağ tarafta markamızın benzersiz olarak sunabileceğimiz piyasa dilinde köşe koltuk takımımız badem beji napa deri kaplamalı Edition 3 aracımızla standart olarak sunuluyor. Gösterge paneli ve kokpitimiz tamamen badem beji ve napa deri ile kaplamalı. Kabin boyunca soldan sağa karbon fiber görünümlü fiber parçaları göz alıyor. Kapı tutamaklarında ve kapı iç detaylarında yine deri detayları karşımıza çıkıyor. Ambians aydınlatması yine standart sunuluyor. Kabinin yer zemini de tamamen halı da araca özel tasarıyla kaplı. Kabin içerisinde üst yatağımız 900 mm bugüne kadar standart sunduğumuz araçlarında hiçbirinde olmadığı kadar geniş bir yatak Actros L Edition’a özel bir ales takımıyla birlikte sunuyoruz. Kahve takımımız ve kahve kapsül takımımızda aracın içerisinde yer alıyor. Edition 3; 15,6 litre hacme sahip en son teknolojiyle geliştirilen OM 473 motoruyla sunulan 625 HP'lık motor gücü, G330 otomatik PowerShift şansımanımız çift debrijaj kavraması ile birlikte standart olarak sunuluyor. Hava süspansiyonu konfor arttırmaya yönelik aracın standart donanımına eklendi. Aliminyum hava tüpleri siyah şasi 3000 Nm azami torka sahip Edition 3, güvenlik açısından da Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ile Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklerle donatıldı” dedi.

İŞTE ACTROS L EDİTİON 3 ARACI ALAN FİRMALAR

Sadece 400 adet üretilen ve Türkiye pazarında sadece 15 adetin yola çıkacağı Actros L Edition 3 araç yeni sahiplerine teslim edildi. Firma sahiplerine etkinlikte plaketleri sunuldu.

HASMER OTOMOTİV’DEN AYK LOJİSTİK’E ACTROS L EDİTİON 3

Ayk Lojistik’ten Serkan Çoban ve Hasan Aydoğan’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Hasmer Otomotiv’den Kamyon Satış Danışmanı Gürkan Zeki sundu.

KOLUMAN MOTORLU ARAÇLAR AZEM LOJİSTİK VE FREE LİNE LOJİSTİK’E ACTROS L EDİTİON 3

Azem Lojistik’ten Ömer Akdaş’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Koluman Motorlu Araçlar Tarsus Şubesi Kamyon Satış Müdürü Onur Kahyalar sundu.

GELECEK OTOMOTİV’TEN DİNÇTUR NAKLİYAT’A ACTROS L EDİTİON 3

Dinçtur Nakliyat’tan Rana Çavuş’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Gelecek Otomotiv Erzurum Şubesi Satış Danışmanı Sedat Karayel sundu.

HESKA MOTORLU ARAÇLAR’DAN EKOVAR ÇEVRE GRUP’A ACTROS L EDİTİON 3

Ekovar Çevre Grup’tan Buğra Kaan Özer’e plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Heska Motorlu Araçlar Satış Danışmanı Ağit Toloğ sundu.

GELECEK OTOMOTİV’DEN EREN YANARDAĞ’A ACTROS L EDİTİON 3

Eren Yanardağ’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Gelecek Otomotiv Diyarbakır Şubesi Kamyon Satış Danışmanı Sedat Karayel sundu.

BURSA ODABAŞI OTOMOTİV’DEN KARALOG LOJİSTİK’E ACTROS L EDİTİON 3

Karalog Lojistik’ten İlker Kara’ya plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Bursa Odabaşı Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Cevdet Güney sundu.

HATAY HAS OTOMOTİV’DEN ÖZTRANS GRUP’A ACTROS L EDİTİON 3

Öztrans Grup’tan Yusuf Dönmez ve Mehmet Özkan’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Hatay Has Otomotiv’den Umut Sat sundu.

HASMER OTOMOTİV’DEN UÇAR TİCARET’E ACTROS L EDİTİON 3

Uçar Ticaret’ten Vahdettin Uçar’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Hasmer Otomotiv’den Kamyon Satış Danışmanı Gürkan Zeki sundu.

HAS OTOMOTİV’DEN ÜNSAL DİRİ’YE ACTROS L EDİTİON 3

Ünsal Diri’ye plaketini plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt ve Has Otomotiv’den Erdal Bahadır sundu.

HASSOY OTOMOTİV’DEN ALBAYRAK GRUP’A ACTROS L EDİTİON 3

Albayrak Grup’tan Bayram Albayrak’a plaketini Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Hassoy Motorlu Araçlar Genel Müdürü Selim Saral sundu.

Türkiye’de de 15 adet olarak sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3, Mercedes-Benz Türk ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Tanıtımın ardından Actros L Edition 3, 12 müşterisiyle buluştu. Törende Mercedes-Benz Türk ve Bayiler ile birlikte koleksiyon araç sahipleri birarada.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159