Anadolu Isuzu Yöneticilerinden Bursa Ağır Vasıta’ya Ziyaret

banner113

Anadolu Isuzu yetkilileri, 2013 yılından itibaren Isuzu bayisi Bursa Ağır Vasıta’ya ziyaret gerçekleştirdi.

banner114
OTOMOTİV 21.07.2022, 11:59 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu Yöneticilerinden Bursa Ağır Vasıta’ya Ziyaret

Anadolu Isuzu yetkilileri, 2013 yılından itibaren Isuzu bayiliğini yapan Bursa Ağır Vasıta’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, Yurt İçi Satış Direktörü Yusuf Teoman, Kamyon-Kamyonet-Pick-up Satış Müdürü Atakan Gürler, Bayi Kanalı Yöneticisi Arif Bugeker, Bayi Kanalı yöneticisi Umut Akın, Bayi Kanalı Yöneticisi Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Satış Ekibi, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, Bursa Ağır Vasıta Satış Müdürü İnci Kaplan ve Bursa Ağır Vasıta Satış Ekibi katılım gösterdi. Temmuz ayı içerisinde gerçekleşen ziyarette Anadolu Isuzu yetkilileri, Bursa Ağır Vasıta’yı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyarette Bursa Ağır Vasıta ile Isuzu markasının uzun yıllara dayanan ilişkileri, satış-pazarlama stratejileri ve geleceğe yönelik planları konuşuldu.

Satış ve satış sonrası maksimum müşteri memnuniyetini en önemli misyonu edinerek, Isuzu markasının satış, servis ve yedek parça hizmetini veren Bursa Ağır Vasıta, müşterileri için en yüksek kalitedeki ürünü, en kısa zamanda, en uygun satış fiyatı ile tüketiciye ulaştırmayı amaçlıyor.

Anadolu Isuzu ve Bursa Ağır Vasıta işbirliği hakkında konuşan Anadolu Isuzu Yurt içi satış Direktörü Yusuf Teoman “9 yıldır kesintisiz olarak Isuzu markasının satış ve satış sonrası hizmetler bayiliğini yapan Bursa Ağır Vasıta ile başarılı bir işbirliği içerisindeyiz. Bursa ve Balıkesir bölgesi, Isuzu markasının oldukça sevildiği bölgeler. Bursa Ağır Vasıta da bu sevginin bilincinde olarak yıllardır hem satış, hem de satış sonrası hizmetler kısmında Isuzu markasını oldukça başarılı bir şekilde temsil etmiş, Isuzu’nun otobüs, kamyon, kamyonet ve pick-up pazar payını çok hızlı yükselterek bölgesinde lider konuma gelmiştir. Bursa Ağır Vasıta ile önümüzdeki zaman diliminde de daha güçlenerek devam edeceğimize olan inancımız tam. Kendilerine işbirlikleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

Isuzu markasının satış ve satış sonrası hizmetlerinde Anadolu Isuzu ile birlikte müşterilerin gereksinimleri ve memnuniyetine odaklandıklarının altını çizen Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, “Isuzu, taşımacılık ve pick-up sektörünün tüm beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilen oldukça başarılı bir marka. Ürün bazında hedef kitlesine sağlamlık, uzun motor ömrü, yüksek yakıt ekonomisi ve 2. el değeri olan pick-up, kamyon, kamyonet ve otobüs modelleri ile geniş bir yelpaze sunmakta. Isuzu markasının Türkiye temsilcisi olan, kuruluşundan bu yana üretim, satış ve satış sonrasında kalite bilincine önem veren Anadolu Isuzu ile yıllara dayanan sağlam bir işbirliğimiz bulunmaktadır. Bursa Ağır Vasıta olarak, maksimum müşteri-çalışan memnuniyeti ve müşterilerimiz için toplam fayda mottomuzu temel alarak Anadolu Isuzu ile birlikte bölgemiz ve ülkemiz için değer yaratmaya devam edeceğiz. Kendilerine tüm desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159