Chery Türkiye satış sonrasında da iddialı

banner113

Mart 2023’ten itibaren 3 yeni iddialı SUV modelini Türkiye’de satışa sunan Çinli otomotiv devi Chery, satış sonrası hizmetleriyle de müşteri memnuniyetine odaklanıyor. Türkiye’nin 19 ilindeki 26 bayisinde satış ve satış sonrası hizmetleri veren Chery, kısa sürede yüzde 80’den fazla yedek parça mevcudiyetine ulaşırken, bulunması zor acil parçalar için de her ay 4 kez özel uçak kargo ile müşterilerinin ihtiyacını, olabilecek en hızlı şekilde çözüyor. Sunduğu 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantiyle Chery Türkiye, sürdürülebilir müşteri memnuniyeti kapsamında, satışını yaptığı araçları 5.000 km’de yetkili servislerinde ağırlayarak, parça değişimi olmadan genel bir check-up yaparak, satış sonrasında müşterileri ile sürekli iletişim halinde olmaya devam ediyor. Ayrıca Tur Assist şirketi ile 7/24 ücretsiz yol yardımı sunan Chery, müşterilerine 15.000 km/1 yıl bakım aralıkları ile satış sonrası hizmetlerini sürdürüyor.

banner114
OTOMOTİV 29.05.2023, 21:18 Erkan YILMAZ
Chery Türkiye satış sonrasında da iddialı

Mart 2023’te Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Chery, sunduğu satış sonrası hizmetleri ile iddiasını sürdürüyor. Türkiye’nin 19 ilinde 26 bayisinde hizmet veren Chery Türkiye, Chery markalı ürünleri satın alan müşterilerine tüm yetkili satıcılarında satış ve satış sonrası hizmet vermeye devam ediyor. Chery, yüzde 80’i aşan parça mevcudiyeti ile satış sonrası hizmet verirken stokta bulunmayan acil parçalar için her ay 4 kez uçak kargo ile tedarik sağlıyor. Bu da bulunmayan acil parçaların bir an önce müşteri araçlarına teminini önemli ölçüde hızlandırıyor.

OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO olmak üzere üç yeni SUV modelini mart sonunda Türkiye pazarında satışa sunan Chery Türkiye, 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantisiyle de dikkatleri çekiyor. Ayrıca Chery, satışını gerçekleştirdiği araçları 5.000 km’de yetkili servislerinde ağırlayarak, parça değişimi olmadan genel bir check-up yaparak, satış sonrasında müşterileri ile sürekli iletişim halinde olmayı sürdürüyor. Bu bakımda genel bir check-up hizmeti verilirken müşterilerin tüm soruları yanıtlanıyor ya da araçlarla ilgili merak edilen konular aydınlatılıyor. Bununla birlikte müşterilerine Tur Assist şirketi ile 7/24 ücretsiz yol yardımı sunan Chery, 15.000 km/1 yıl bakım aralıkları ile satış sonrası hizmetini sürdürüyor.

Zengin donanımları ve göz alıcı tasarımlarıyla yeni Chery modelleri!

Chery TIGGO 8 PRO, 7 koltuklu yapısı ve 4,7 metreyi aşan uzunluğuyla orta boy lüks bir SUV olarak model ailesi içinde en üst konumda yer alıyor. Akıllı teknolojilerin zekice uygulandığı, yüksek güç üreten 1.6 TGDI motoru ve zengin donanımlı lüks dokusuyla markanın Türkiye’deki amiral gemisi pozisyonundaki TIGGO 8 PRO, SUV sınıfındaki standartları yeniden belirliyor.

Chery TIGGO 7 PRO, hem teknik yapısı hem de modaya uygun görünümü ile seçkin şehirliler için tasarlanan lüks bir SUV olarak öne çıkıyor. C segmentindeki SUV temsilci, TIGGO model ailesinin tasarım dilini koruyarak genç müşterilere hitap ediyor. En güncel teknolojilerle donatılan TIGGO 7 PRO, 12 inçlik LCD gösterge paneli, 10,25 inçlik merkezi bilgi-eğlence ekranı ve 8 inçlik LCD dokunmatik klima ekranı ile son derece modern ve yenilikçi kokpit tasarımıyla dikkat çekiyor.

Chery OMODA 5, tasarımından fonksiyonel donanımlarına kadar her yönüyle, düzinelerce ülkede yapılan binlerce pazar araştırması sonucunda nihai halini aldı. Öncü moda akımlarından esinlenilen tasarımıyla OMODA 5, “Cross-Car” olarak adlandırılan yeni bir segment ortaya çıkarmayı hedefliyor. Son derece kapsamlı sürüş destek sistemlerini barındıran akıllı teknolojiler, yüksek sürüş performansının güvenle ve konforla gerçekleşmesini garanti ediyor.

Chery

Temel teknolojilerde kendini geliştiren Chery, kuruluşundan bu yana “Teknolojik Chery” olarak biliniyor. Dünyada altı Araştırma ve Geliştirme merkezi ve 5.000’in üzerinde seçkin üyeden oluşan Araştırma ve Geliştirme ekibi ile geleneksel yakıt teknolojisi, yeni enerji, akıllı üretim ve diğer alanlarda avantaj sağladı. Yeni enerji araçları alanında 20 yılı aşkın bir süredir araştırma yapan Chery, dört araç montaj platformu, beş genel alt sistem ve yedi temel teknoloji ile sektöre öncülük ediyor. EQ1 modeli, Çin’de minik batarya elektrikli araçlarda lideri konumunda. Chery ayrıca dünya çapında araç, CKD parçaları, motorlar ve araç üretim teknolojisi ve ekipmanı ihraç eden ilk Çinli otomobil şirketi. Chery, bugüne kadar araçlarını 80’den fazla ülke ve bölgeye ihraç etti. Ayrıca 10 denizaşırı fabrika ve 1.500’den fazla denizaşırı satış ve servis noktası kurdu. 2,4 milyonu Çin dışı olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 11 milyon kullanıcısı ile Chery, 19 yıl boyunca Çin’den ihraç edilen binek otomobil adediyle ilk sırada yer aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159