DAF, 1500 elektrikli ve dizel kamyon siparişi aldı

Asset Alliance Group, DAF ile 1500 yeni elektrikli ve dizel kamyon siparişi için anlaştı. Birleşik Krallık'ın önde gelen kısa ve uzun vadeli kamyon kiralama şirketi, araçları 2023 yılından itibaren teslim almaya başlayacak ve bu siparişte en az 75 tam elektrikli kamyon yer alacak.

banner114
OTOMOTİV 22.03.2023, 16:00 Taşıma Dünyası
DAF, 1500 elektrikli ve dizel kamyon siparişi aldı

Siparişte, uzun ve ağır yük taşımacılığı için Yeni Nesil DAF XF ve XG çekici ünitelerinin yanı sıra dağıtım ve mesleki uygulamalar için hem elektrikli hem de dizel tahrik hatları olan DAF LF ve DAF XD araçları yer almaktadır. Eksiksiz DAF Onarım ve Bakım paketleriyle satın alınan kamyonların bakımının, Birleşik Krallık ve İrlanda'da 130'dan fazla konumda faaliyet gösteren DAF bayi ağı aracılığıyla yapılması planlanıyor.

Russell Patmore, DAF Kamyon Satış Direktörü (solda) ve Asset Alliance Group CEO'su Willie Paterson

"Elektrik piyasası hızla gelişecek"

Asset Alliance Group CEO'su Willie Paterson, "Bu sipariş, Asset Alliance Group ve DAF için muazzam bir taahhüdü temsil etmenin yanı sıra uzun yıllardır sahip olduğumuz ve keyif aldığımız güçlü ilişkiyle birlikte çevreye ve sıfır emisyona olan bağlılığımızın altını çiziyor" dedi.

Asset Alliance Group Varlık Yönetimi Müdürü Marc Mellon, "Bu büyük sipariş, filomuzun kalitesini ve yüksek operasyon standartlarımızı korumak için ihtiyaç duyduğumuz kamyon sayısını güvence altına alarak mevcut müşterilerimize olağanüstü derecede modern, yakıt tasarruflu araçlar sunmaya devam edebilmemizi ve aynı zamanda hızla gelişecek olan elektrik pazarı ile yeni işler alabilmemizi sağlıyor," ifadelerini kullandı.

Yeni boyut ve ağırlık mevzuatı

DAF UK Kamyon Satış Müdürü Russell Patmore şunları söyledi: "Anlaşmanın boyutu ve DAF'ın sıfır emisyonlu elektrikli araçlara yönelik taahhüdü, Asset Alliance Group ile güvenilir ortaklığımız için çok şey ifade ediyor ve yıllarca birlikte yaptığımız işlere bir yenisini daha ekliyor.

Birleşik Krallık'taki önde gelen ticari araç üreticisi olarak, uzun mesafe taşımacılığı ve dağıtım uygulamaları gereksinimlerini karşılamak üzere üç yıldır bir dizi elektrikli ve dizel model tedarik etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu kamyonlar hem elektrikli hem de dizel modellerde sınıfında lider performansı sağlamak için yeni ağırlık ve boyut mevzuatından benzersiz bir şekilde yararlanıyor."

Elektrikli DAF kamyonları 500 kilometreye kadar sıfır emisyonlu menzil sunuyor

Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG+ araçlar uzun ve ağır yük taşımacılığı için "International Truck of the Year 2022" ödülüne layık görülürken, dağıtım ve mesleki uygulamalara yönelik Yeni Nesil DAF XD, 2023 yılında kamyon endüstrisinde bu en prestijli ödülün sahibi oldu. Ödüllü yeni XF ve XD serilerinden ilham alınarak tasarlanan yeni XD ve XF Electric, 2023 yılının ilkbaharında üretime girecek. Her iki araç da modüler akü paketleriyle birlikte 500 kilometreye kadar sıfır emisyon menzili sunan ve DAF'ın çevre dostu taşımacılık çözümlerindeki lider konumunu gösteren son teknoloji ürünü PACCAR elektrikli motorlarına sahiptir. DAF LF serisi, yaklaşık 270 kilometrelik sıfır emisyon menzili sunarak araçları şehir içi ve bölgesel dağıtım için mükemmel yapıyor. DAF, tam elektrikli araç seçeneklerinin yanı sıra bir dizi PACCAR Şarj Cihazı tedarik ediyor ve müşterilerine sürdürülebilir bir geleceğe giden yolda özel tavsiyeler ve sürücü eğitimleri sunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159