Dawsongroup 270 adet IVECO Daily siparişi verdi

banner113

Uluslararası tedarik zinciri şirketi Dawsongroup 270 adet IVECO Daily siparişi verdi. Şirket bu siparişle filosundaki IVECO DAILY sayısını 620 adede çıkarıyor.

banner114
OTOMOTİV 17.04.2023, 15:41 Erkan YILMAZ
Dawsongroup 270 adet IVECO Daily siparişi verdi

Uluslararası tedarik zinciri şirketi Dawsongroup plc, 2023 yılında müşterilerine daha fazla seçenek sunmak için 270 adet IVECO Daily siparişi verdi. Geçtiğimiz yıl Dawsongroup filosundaki 350 Daily'lik ilk partiyi kiralayan operatörlerden gelen olumlu tepki ve yorumlardan sonra firma, IVECO Daily için yeni sipariş verme kararı aldı. Siparişler arasında şasi kabinli modellerden, tek ve çift kabinli damperlere, kasa kamyonetlerden alet kutulu damper gövdelerine kadar birçok model yer alıyor. IVECO Daily, 1.154 kg'lık taşıma ve 3,5 tonluk çekme kapasitesiyle, Dawsongroup müşterileri için hem tüm zorlukları aşacak hem de ideal çözümler sunacak.

IVECO Daily, 140 hp gücündeki 2,3 litrelik dizel motorla güçlendirilmiştir. Yakıt ekonomisini 370 Nm'lik güçlü bir tork ile dengeliyor. Bu araçların çoğu inşaat ve kamu hizmeti şirketleriyle iş yapacağı için IVECO Daily'nin yeni dayanıklı manuel şanzımanından faydalanmak ideal bir seçenek. Daily’nin debriyaj dayanıklılığı bir önceki modele kıyasla %18 oranında iyileştirilirken, vites değiştirme hareketi %50 oranında azaltılan boşlukla daha da hassas hale getirildi. Bu ek yenilikler şanzıman yağı değişim aralığını da 350.000 km’ye kadar uzatmış oldu..

Dawsongroup için güven ve konfor çok önemli

Her IVECO Daily, standart olarak hız sabitleyici, sis farları, elektrikli ısıtmalı ve ayarlanabilir kapı aynalarına sahiptir. Ayrıca tüm Daily modellerinde standart olan HI-ADAPTIVE hafızalı köpük koltuklar, basınç tepe noktalarını %30'a kadar azaltmaktadır. Bu özellik direksiyon başındaki konforu arttırarak yorgunluğu azaltır.

Dawsongroup müşterilerinin yararlanabileceği, Daily'nin sunulan en büyük özelliklerinden biri de IVECO Driver Pal ve Telematik Bağlantı Kutusu'dur. Amazon Alexa tarafından desteklenen sürücü asistanı, kullanıcıların sesli komutlarla rota planlamasını yönetmesine, yakıt verimliliği önerileri sunmasına ve araç sağlığını izlemesine olanak tanır. Tüm bu özelliklere ilaveten IVECO Driver Pal sürücülerini birbirine bağlayarak rotalarındaki diğer sürücülerle bilgi paylaşımı için iletişim kurma imkanı sunar. IVECO ile güçlü iş birlikleri olan Dawsongroup’un, IVECO ürünlerini iyi tanıması, daha önceki deneyimleri de IVECO Daily filosunu genişletme kararlarında etkili oldu. Bu araçlar, yılda 26.000 mil ila 100.000 mil arasında değişen mesafelerde yol katedecek. Araçların güvenli ve konforlu olması çok önemli.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159