banner69

DFSK Motor binek ve ticari araçların finansman çözümleri için Quick Finans ile iş birliği anlaşması imzaladı

SHS Filo distribütörlüğünde Türkiye satışlarına başlayan Çin’in büyük otomotiv üreticilerinden biri olan DFSK Motor, Türkiye pazarına sunacağı binek ve ticari araçların finansman çözümleri için Quick Finans ile iş birliği anlaşması imzaladı. DFSK Türkiye CEO’su Hakan Şahsuvaroğlu ile Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ’ın imzaladığı anlaşma ile DFSK’nın pazara sunacağı 2 binek ve 4 hafif ticari araç için kredi olanağı sunulacak.

banner114
OTOMOTİV 04.11.2023, 01:11 04.11.2023, 01:15 Erkan YILMAZ
DFSK Motor binek ve ticari araçların finansman çözümleri için Quick Finans ile iş birliği anlaşması imzaladı

DFSK Türkiye CEO’su Hakan Şahsuvaroğlu imza töreninde yaptığı konuşmada araç kredileri için müşterilerinin yanında olacaklarını belirterek “Krediye ulaşma konusunda dönemsel bir sorun yaşanıyor. Bunun geçici olduğuna inanıyoruz. Biz Quick Finans altyapısı ile DFSK Finansı hayata geçirdik. Bu iş birliği ile DFSK Finans, BDDK’nın belirlediği kurallar gereği tüm müşteriler kredi ile buluşturacaktır. Her konuda olduğu gibi DFSK bayilerinin ve müşterilerimizin en yakınında olacağız” dedi.

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ da DFSK Türkiye’nin pazara sunacağı tüm araç modellerinde ticari ve bireysel tüketiciler, Quick Finans’ın sunacağı anında kredi seçenekleri ile rahatça ve hızlı bir şekilde araç kredisine ulaşabileceklerini kaydederek “Quick Finans olarak iş süreçlerinin avantajları ve sektörün tecrübeli ekibiyle otomotiv finansmanında DFSK Türkiye’nin çok önemli bir iş ortağı olacağız. Mevcut ekonomi koşullarında sektörde yaşanan finansmana erişim zorluğundan iş ortaklarımızın etkilenmemelerini sağlayacak kesintisiz kredi desteği sözümüzle, hem yetkili bayilerin stok finansmanı ihtiyaçlarında hem de DFSK marka araç almak isteyen müşterilerin kredi ihtiyacının karşılanmasında yanlarında olmayı taahhüt ediyoruz” şeklinde konuştu.

DFSK Motor 

1986 yılında Sokon Group ismiyle teknoloji üretim girişimi olarak kurulan şirket, 2022 yılında Seres Group ismini aldı. Çin’de ilk 500 şirket arasında yer alan ve yeni teknolojiye sahip araçlar üretmenin yanı sıra birçok iş kolunda yer alan Seres Group, 10 binin üzerinde çalışan istihdam etmektedir. Grup, 2019 yılında Dongfeng Motor Group hisselerinin tamamına almıştır. Dongfeng Motor Group, Fortune Global 500 Listesi’nde 68. sırada yer alıyor. Türkiye pazarına SHS Filo ile yeniden giriş yapan DFSK ise, Dongfeng Motor Grubu’nun bir alt kuruluşu olarak 2003 yılında kuruldu. Seres Group çatısı altında DFSK markasının yanı sıra Seres markası dahil olmak üzere otomobil ve motosiklet üreten çeşitli markalar da yer almaktadır. Türkiye’de de satışı gerçekleştirilen Seres ve DFSK’nın faaliyetleri tamamen ayrı şirketler tarafından yürütülmektedir. Kısa zamanda Çin’de büyüme kaydeden DFSK, yıllık olarak 1 milyon adetlere ulaşan satış hacmi elde ederken aynı zamanda Çin’in dışında da yıllık 300 bin adetlik satış rakamına sahiptir.

Dongfeng Motors’un diğer Çinli üreticilerden çok daha fazla yabancı şirketle işbirliği anlaşması bulunmaktadır. Bu iş birlikleri Peugeot, Honda, Nissan, Kia, Renault ve Citroen gibi markaların Çin’de üretim ve satış yapmasını sağlamaktadır.

SHS Filo 

Otomobil perakendeciliğinin öncü markası Şahsuvaroğlu Otomotiv bünyesindeki SHS Araç Kiralama ve Lojistik A.Ş. müşterilerine ideal kiralama deneyimini yaşatmak amacıyla 2013’te kuruldur. 2013’ten itibaren her yıl ciro ve araç parkını %100 artıran firma, Türkiye genelinde, kurum ve bireylere uzun dönem araç kiralama hizmeti sunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159