banner69

Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları 2023 Ödülleri”nde kazananlar belli oldu

banner113

Doğuş Otomotiv’in tüm yetkili satıcılarında insan kaynakları uygulamalarını ve kurumsallaşmayı geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği DRİVE İnsan Kaynakları Ödülleri’nin beşincisi düzenlendi.

banner114
OTOMOTİV 19.01.2024, 11:40 19.01.2024, 11:48 Erkan YILMAZ
Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları 2023 Ödülleri”nde kazananlar belli oldu

İnsan kaynakları alanında üstün başarı gösteren ve işveren markasında fark yaratan yetkili satıcılar düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları departmanı bünyesinde kurulan DRİVE-Doğuş Otomotiv’ in Rotası İnsan ve Eğitim’ departmanı 10. yılında insan kaynakları alanında kurumsal yapıların etkinleştirilmesi ile müşteri memnuniyeti ve iş sonuçlarında sürdürülebilir başarının sağlanması kapsamında yetkili satıcıları düzenlediği özel bir etkinlikte bir araya getirdi. Etkinliğe katılan Doğuş Otomotiv yetkili satıcılarından 120 iş ortağı ekonomi, yeni nesil liderlik, lider beyni ve çalışanları elde tutmanın önemi konularını uzman konuk konuşmacılardan dinleme fırsatı buldular. Etkinliğin ikinci bölümünde bu yıl beşincisi düzenlenen Drive İnsan Kaynakları Ödülleri’nde başarılı alan yetkili satıcılara ödülleri verildi.

“İnsan Kaynakları Üstün Başarı” ve “İşveren Markasında Fark Yaratanlar” kategorilerinde ödül almaya hak kazanan yetkili satıcılara ödülleri, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk ve Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu tarafından verildi.

Arca Otomotiv, Mercan Otomotiv ve Acarlar Otomotiv insan kaynakları ödül değerlendirme kriterlerinde aldıkları yüksek puanlarla “İnsan Kaynakları Üstün Başarı Ödülleri”ne layık görüldü.

İşveren markası konusunda çalışan odaklı fark yaratan projelerin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği “İşveren Markasında Fark Yaratanlar” kategorisinde ise meslek lisesi ve üniversitelerle yapmış olduğu iş birlikleriyle istihdam kaynağı oluşturan “Genç Yetenek Kazanım” projesiyle Avek Otomotiv; Z kuşağının iş hayatına adaptasyonuna yönelik geliştirmiş olduğu “İsotlarZ” projesiyle Aykan Otomotiv ve kadınların iş hayatında karşılaşabildikleri sorunların çözümüne yönelik geliştirdiği “Aldo Kadın Platformu” projesiyle Opat&Aldo Otomotiv ödül alan yetkili satıcılar oldular.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159