Mobilup Kiralama İstanbul Kartal ve Adana lokasyonlarında hizmet vermeye başladı

banner113

55 yıllık otomobil ve motosiklet tecrübesiyle İsotlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren Mobilup Kiralama düşük km araçları, %30 indirimle online kiralama fırsatı sunan Mobilup Kiralama, geniş araç filosuyla İstanbul Kartal ve Adana lokasyonlarında hizmet vermeye başladı.

banner114
OTOMOTİV 18.06.2022, 18:17 18.06.2022, 18:22 Erkan YILMAZ
Mobilup Kiralama İstanbul Kartal ve Adana lokasyonlarında hizmet vermeye başladı

Mobilup Araç Kiralamayı öne çıkaracak farklılıklarından birinin müşteriyi iyi tanıma ve dijital çözümlerle birlikte hızlı aksiyon alabilme olduğunu vurgulayan İsotlar Grup Filo Satış Yöneticisi Murat Atban, “ Araç kiralamada bizim için 3 aşama bulunuyor: kiralama öncesi, araç kullanımı ve kiralama sonrası. Yılların tecrübesine sahip bir yapı olarak müşteri ihtiyaçlarını çok iyi analiz ediyor ve müşteri memnuniyeti için gerekli aksiyonları hızlıca alabiliyoruz. Bununla birlikte elektrikli araçların kiralanmasını yaygınlaştırarak sürdürülebilir çözümler konusunda öncü markalardan olmayı hedefliyoruz.”

Araç kiralamada yeni soluk

Otomobil kullanıcılarını tanıyan köklü bir kuruluş olarak İsotlar Grup bünyesinde kurulmuş olmanın müşteri memnuniyeti ve güvenliği açısından büyük avantaj sağlayacağını dile getiren Atban, “Mobilup Kiralama’da mevcut sistemlerin çok ötesinde, daha teknolojik ve yenilikçi bakış açımızla hizmet sağlayacağız. Düşük kilometreli araçların %100 güvenle kiralanmasını sağlayan online sistemimiz sayesinde sektöre yeni bir soluk getireceğimizden hiç şüphemiz yok” diyor.

Günlük ve uzun dönem kiralama imkanı sunan Mobilup Kiralama, mobiliteyi kiralama dünyasına kazandırmayı hedefliyor.

İsotlar Grup

İsotlar 1965 yılından bu yana, dünyanın lider otomotiv ve motosiklet markalarının distribütörlük, yetkili satıcılık ve servis hizmetleriyle faaliyetlerini yürütmektedir. Yıllardır devam eden operasyonel çalışmalarda ürün çeşitliliğine sahip markalar ile kazandığı deneyimi yeni yatırımlara aktararak istikrarlı büyüme elde etmiştir.

Otomotiv ve motosiklet sektörünün yanı sıra, 2006 yılında Çukurova bölgesinde tarım faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan İsotlar Tarım, grubun bir diğer önemli yatırım sahasını oluşturmaktadır.

Mobilup 

Mobilup, otomotiv ve motosiklet alanlarında e-ticaret sektörüne yepyeni bir soluk getirmek üzere hayata geçirdiğimiz genç bir oluşum. İsotlar Grup’un 55 yıllık tecrübesini arkamıza alarak “Harekete Geçirir!” mottosuyla 2020 yılının Temmuz ayında yola çıktı. Amacı ise müşterilerine otomotiv ve motosikletle ilgili geniş ürün ve hizmet yelpazesi üzerinden ulaşmak, ihtiyaçlarına güvenilir ve hızlı çözümler sunmak. Bu doğrultuda genç ve dinamik ekibiyle aşağıdaki hizmetleri vermektedir:

● Sıfır motosiklet

● İkinci el motosiklet

● Motosiklet yedek parça ve aksesuar

● Araç kiralama kategorilerinde her zaman sizin yanınızdayız.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159