Otokar’ın Trabzon bayisi Reisoğlu Ağır Vasıta oldu

banner113

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki etkin bayi ağını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın Trabzon bayisi Reisoğlu Ağır Vasıta oldu. Reisoğlu Ağır Vasıta ise kamyon segmentinde Otokar bayiliği görevini üstlendi.

banner114
OTOMOTİV 06.07.2022, 14:34 Erkan YILMAZ
Otokar’ın Trabzon bayisi Reisoğlu Ağır Vasıta oldu

Uluslararası nakliyat sektöründeki tecrübesini 3 yıl önce otomotiv sektörüne de taşıyıp Trabzon’da hızlı bir büyüme elde eden Reisoğlu Ağır Vasıta’nın bayi açılış töreni Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin,Reisoğlu Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Önder Reis, firma yetkilileri, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve şirket yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Otokar ile yaptıkları iş birliğinden gurur duyduklarını belirten Reisoğlu Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Önder Reis“Reisoğlu Ağır Vasıta olarak Otokar bayisi olmanın gururunu yaşıyoruz. İşbirliğimizin uzun yıllar boyunca devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Otokar'ın 1963'ten günümüze kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ise gerçekleşen açılışlarla ilgili olarak şöyle konuştu: "Sektördeki liderliğimizi ve öncülüğümüzü bayi ve servislerimizden aldığımız güce borçluyuz. Türkiye'de ve dünyada 50'yi aşkın ülkede modern, dayanıklı ve çevreci araçlarımızla her gün milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli toplu ulaşım imkanı sunuyoruz. Diğer taraftan hafif kamyon segmentinde de yeni nesil kamyonlarımız ile ticaretin ağır iş yükünü hafifletiyoruz. Bulunduğu illerin köklü iki firmasının bayilerimiz arasına katılmasıyla yurt içindeki konumumuzu daha da güçlendirdik. İş birliğimizin tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum. Gelişen bayi ağımız ve yeni bayilerimizle daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tam."

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159