banner69

Otomotiv sektöründe DİA Servis Hizmet Yönetimi farklılığı

banner113

Otomotiv sektöründe satış, yedek parça ticareti gibi farklı alanlarda hizmet veren işletmeler için DİA birçok modülü ve işlevselliği ile yardımcı rol oynuyor. DİA Servis Hizmet Yönetimi ile hızlı ve güvenilir çalışma sistemiyle yedek parça satışı yapmak, siparişleri listelemek, siparişlerin yerlerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilmek ve en önemlisi satış sonrası hizmet vermek mümkün.

banner114
OTOMOTİV 24.01.2024, 10:38 Erkan YILMAZ
Otomotiv sektöründe DİA Servis Hizmet Yönetimi farklılığı

DİA Servis Hizmet Yönetimi, modüllerde bulunan farklı özellikler sayesinde işletme ihtiyaçlarını pratik ve hızlı bir şekilde çözebiliyor. DİA Yazılım’ın uzman kadrosu tarafından bu sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçları ve istekleri analiz edilerek geliştirilmiş olan özellikler sayesinde başarılı işletme yönetimleri gerçekleştirmek mümkün. DİA Servis Hizmet Yönetimi’nin hızlı ve güvenilir çalışma sistemi sayesinde satışları yapmak, siparişleri listelemek, siparişlerin yerlerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek, stokları güncel olarak takip etmek, ürün ağacı ile gruplandırma yapmak, bayilerle entegrasyon sağlayarak tek panelden yönetim gerçekleştirmek mümkün.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, Servis Hizmet Yönetimi’nin otomotiv sektörünün her ihtiyacını karşıladığını belirterek, “İthalat ve ihracat, satış ve teslim, maliyet ve kâr dahil her süreci aktif olarak takip etmek mümkün. İşletmeler sürekli güncellenen ve geliştirilen yapısı sayesinde tek sistem üzerinden online olarak işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Entegre yapısı sayesinde ödeme ve kargo kontrolleri de anında gerçekleşiyor. DİA Servis Hizmet Yönetimi sayesinde teknik servisinizi takip edebilir, istediğiniz sayıda teknik servis elemanınızı sisteme tanımlatabilir, servis elemanlarına servis formu veya görevlendirme atayabilir, prim takibi yapılabilir.” dedi.

DİA Yazılım AŞ

2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159