Volvo Trucks yetkili satıcı ve servisi “Kayseri Motorlu Araç” hizmete girdi

banner113

Temsa İş Makinaları’nın 2017 yılında Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks’ın 12.yetkili servisi Kayseri Motorlu Araç hizmete girdi. Özaltın Grup tarafından Türkiye’nin en büyük Volvo Trucks servisi olan Kayseri Motorlu Araç, 4 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 14 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Servis ile 41 kişiye iş imkanı da sağlanmış oldu.

banner114
OTOMOTİV 29.09.2022, 16:21 29.09.2022, 17:30 Erkan YILMAZ
Volvo Trucks yetkili satıcı ve servisi “Kayseri Motorlu Araç” hizmete girdi

Erkan YILMAZ-KAYSERİ

Özaltın Grup, Türkiye’nin en büyük Volvo Trucks yetkili satıcı ve servisini hizmete sundu.

Temsa İş Makinaları, bu yeni tesisiyle, Volvo Trucks çekici ve kamyon ürünlerinin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında verecek. 28 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Parmaksız, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ile firmaların üst düzey yöneticileri katıldı.

İş ortaklarımıza en üst seviyede hizmet vermeyi hedefliyoruz

Tesisin açılış töreninde ilk konuşmayı Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın yaptı. Temsa İş Makinaları ailesi ile çalışmanın kendileri için gurur vesilesi olduğuna dikkat çeken Faruk Özaltın, “Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks markasının yetkili satıcı ve servisinin açılışı için biraraya geldik. Satış ve satış sonrası hizmetler için markamıza güvenip yoluna bizlerle devam eden değerli iş ortaklarımıza en üst seviyede hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kayseri tesisimiz 4 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 14 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu. Taşımacılık sektörü için büyük öneme sahip bölgemizde en yüksek kalite standartlarına sahip bir servis oluşturduk. Kalitesi ile her zaman öne çıkan Volvo Trucks markası ile omuz omuza çalışmak bizim içinde büyük bir avantaj. Bu güzel tesisimizin karşılıklı kazanç sağlayacağına inanıyoruz. Bugüne kadar her ihtiyaç duyduğumuz noktada bizlere desteğini esirgemeyen Temsa İş Makineleri Genel Müdürü Sayın Eşref Zeka ve ekibine ve Volvo Trucks ailesine teşekkür ediyorum. Bu güzel tesisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaliteli satış ve servis noktaları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözümler üreteceğiz

Kayseri Motorlu Araç’ın açılışında konuşma yapan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, bölgenin Türkiye ve Volvo Trucks için kritik önemine ve Kayseri Motorlu Araç’ın bölgedeki gücüne vurgu yaptı: “Kayseri geçmiş medeniyetler boyunca da ticari yolların önemli bir noktası olmuş. Temsa İş Makinaları olarak Volvo Trucks distribütörlüğünde 5. yılımızı tamamlıyoruz. Bu 5 yıl içerisinde önemli başarılara imza attık; yeni yetkili satıcı ve servis noktaları açarak ağımızı güçlendirdik. Volvo Trucks bize iyi ürünler sunuyor. Dayanıklılığı, sağlamlığı ve yüksek kalitesi ile öne çıkan bu ürünler piyasanın lideri de konumundalar. Bu güzel tesislerle satış sonrası servis hizmet kalitesinde lider marka olmayı hedefliyoruz. Servis noktaları ile müşterilerin ihtiyaçlarına çözümler üreteceğiz ve böylece verimliliği ve kazancı artıracağız. Bu öncelikli hedefimiz. Volvo Trucks markası ile büyüme hedeflerimiz devam ediyor. Daha yüksek pazar paylarına ulaşmak istiyoruz. Bunu da iş ortaklarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Hep daha ileriye gitmek önümüzdeki en önemli hedef. Bu güzel tesisi markamıza kazandırdıkları için Özaltın ailesine teşekkür ediyorum. İleride çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Özaltın ailesi birçok farklı sektörde faaliyet gösteriyor. Bunlar gıda, maden, altın üretimi özellikle otomotiv alanında çok ciddi emekleri ve katkıları var. Volvo Trucks markasını bölgede birlikte geliştirmeye devam edeceğiz. Bu tesis Volvo Trucks markasının en büyük servisi konumunda. 14 bin metrekaralik bir alana ve 41 çalışana sahip. Bu tesiste yerli ve yabancı birçok müşteriye hizmet verilebilecek. Bu tesis taşımacılık sektörüne çok önemli değer katacaktır. Markamıza duyulan güven içinde teşekkür ediyorum. Bu güzel tesisin Özaltın ailesine, ülkemize ve çalışanlarına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye bizim için son derece önemli bir pazar

Törende konuşan Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström ise; “Bugün sizlerin aranızda olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Volvo Trucks 130 ülkede hizmet veriyor. Türkiye bizim için son derece önemli bir pazar ve sizlerde bizim için son derece önemlisiniz. Burada yapılan yatırımı görünce bizimle çalışan Temsa’nın hem bize hem de müşterilere ciddi bir tahahütte bulunduğunu, söz verdiğini görebiliyoruz. Volvo Trucks markası olarak 1928 yılından beri her türlü koşulda hizmet sunabilen bir markayız. Yaptığımız her işte kalite, emniyet, çevreye önem vermek birinci önceliktir. Biz sadece elektrikli araç ve bataryalarına değil hidrojene de, içten yanmalı motorlara da yatırım yapıyoruz. Birçok çözümle müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz bütün bunları da iş ortaklarımızla birlikte uygun çözümler sunarak yapmaya gayret ediyoruz. Biz son 5 yıldır Temsa İş Makinaları ile faaliyetlerimizi, yatırımlarımızı son derece uyumlu şekilde yürüttük. Sizler için en karlı sonuçların elde edilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temsa İş Makinaları’na, Kayseri Motorlu Araç’a ve Sayın Faruk Özaltın’a bugun burada bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yatırımlar hepimizi gururlandırıyor

Törende konuşan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Parmaksız’da, “Meclisimizde birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Faruk Özaltın’ın yeni yatırımları hepimizi gururlandırmaktadır. Bu yatırım için Temsa İş Makinaları ve Volvo Trucks ailesine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yatırım ticaretimize katkı sağlayacak

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’da, “Kayseri ticaretin baş şehri olarak anılır. Çünkü İpek Yolu üzerinde Kültepe ilk pazardan ilk yazılı tabletlerde görüyoruz.Ulaşım olmadan ticaret olmaz. Bizim ticaretimize katkı verecek bu yatırım için Özaltın ailesini tebrik ediyorum. Temsa İş Makinaları ve Volvo Trucks yönetimine doğru bir noktada, doğru bir ailede ve doğru bir kişiyi bulmuşsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bu tesiste güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Sayın Faruk Özaltın her işini mükemmel yapar. Burada da mükemmel şekilde yapacağına ve bölgenin kalkınmasına ve istihdamına katkı vereceğine de inanıyorum” dedi.

Gerçekten mükemmel bir tesis

Törende daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran bir konuşma yaparak şunları söyledi: Gerçekten mükemmel bir tesis. Dünyada kendini kanıtlamış bir marka ile işbirliği bölgemiz ve ülkemiz adına büyük bir yatırım. Sayın Faruk Özaltın ve ailesini bu güzel yatırımı ülkemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Ama benzer bir tesisi de Nevşehir’imize de istiyoruz. Böyle bir tesis Nevşehir’e de yakışır” dedi.

Volvo, Temsa ve Özaltın Grup muhteşem üçlü

Açılışta en son konuşmayı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yaptı: Bugün buraya gelirken, güzel bir tesisin açılacağını, dünya markası olan Volvo Trucks’ın ismine yakışır bir tesisi açacağımızı biliyordum. Ama işin gerçeğini söyleyeyim; Ancak bu kadar görkemli ve muhteşem bir tesis olduğunu düşünmemiştim. Harika bir tesis yapılmış. Hem bölgeye hem yola da ayrı bir güzellik katmış. Ben bundan dolayı Sayın Faruk Özaltını’ı da ayrıca kutluyorum. Dünya markası Volvo sağlamlığı, kalitesi ile herkesin bildiği bir marka. Dünya markasının yanında Türkiye’nin yüzakı, Avrupa’daki gözağrımız, bölgedeki, Nevşehir’deki yüzakımız Özaltın Grup. Mühteşem bir üçlü birleşmesi olmuş ve bölgeye değer katmış. Ben Sayın Faruk Özaltın ve ailesini tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum.”

Konuşmaların ardından Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström'e ve Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka'ya birer plaket sundu. Daha sonra açılış kurdelesi kesildi ve etkinlik kokteyl ile devam etti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159