Yeni trend araç üstü çadırlar

banner113

Son zamanların en revaçta tatil yöntemi olan Araç Üstü Çadırlar,“Deniz üstü alışveriş” tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş, açık alan alışveriş merkezi İstMarina AVM’de 21-22 Mayıs tarihleri arasında sergilendi.

banner114
OTOMOTİV 23.05.2022, 13:23 Erkan YILMAZ
Yeni trend araç üstü çadırlar

Her keseye uygun geniş marka ve model yelpazesinden, giyim, kamp malzemeleri gibi outdoor ürünler meraklıları tarafından ilgiyle incelendi.

Her araca uygun

Off road araçlarla özdeşleşse de tavan çıtası takılabilen her araç tipine uygun araç üstü çadırlar, karavanlara göre daha ekonomik fiyatları ile son dönemde doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin tercihi olmaya başladı.Araç üzerinde tavan raylarına monte edilen çadırlar tek kişi tarafından bile kolayca açılıp toplanabiliyor. Ortalama 2 kişilik alan sunan araç üstü çadırlar yağmur geçirmiyor. Altı süngerli olan araç üstü çadırlarda konaklama yapabilmek için ayrıca mat ihtiyacı duyulmuyor. Çadıra sabitlenen katlanabilir bir merdiven yardımı ile çıkılan çadırların girişinde standart olarak sineklik bulunuyor.İstMarina AVM de düzenlenen sergide araç üstü çadırların yanı sıra giyim ve kamp malzemeleri gibi outdoor ürünlerinde de ziyaretçilere özel kampanyalar ve indirimler fırsatları sunuldu.

Hurda Otomobillerden sanata

İstMarina AVM de ayrıca hurda otomobil parçalarından muhteşem heykeller yapan sanatçı Murat Çetin’in ilk sergisi de açıldı. Sanata farklı bir bakış açısı sunan bu heykeller 21-29 Mayıs tarihleri arasında İSTMarina AVM'de görülebilecek.

Motosikletler sahne alıyor

4x4 Dünyası Dergisi tarafından düzenlenen etkinlikler serisinde motosiklet tutkunları 28-29 Mayıs tarihleri arasında İstMarina AVM de her segmentten motosiklet, ATV ve UTV'lerin yakından inceleme fırssatı sunuluyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159