ZF, Ticari Araç Şanzımanlarında “En İyi Marka” Seçildi

banner113

ZF, 2022 Ticari Araç Şanzımanları kategorisinde “En İyi Marka” ödülüne layık görüldü. Almanya’da ticari araç ve lojistik sektör yayıncısı ETM tarafından düzenlenen ankette, üreticiler, filo operatörleri ve şoförlerden oluşan yaklaşık 6.000 kişilik sektör temsilcisi, ZF’yi, tahrik sistemlerindeki en iyi kaliteyi, verimliliği ve değeri sunan marka olarak seçti.

banner114
OTOMOTİV 21.06.2022, 15:53 21.06.2022, 16:09 Taşıma Dünyası
ZF, Ticari Araç Şanzımanlarında “En İyi Marka” Seçildi

Düzenlenel ankette Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve FERNFAHRER dergilerinin okurları, çeşitli araç ve ürün kategorilerinde toplam 5.978'in üzerinde oy kullandı.

1 Haziran'da Berlin'de düzenlenen törende konuşan ZF'nin Ticari Araç Çözümleri bölümü ile Aktarma Organları Sistemlerinden sorumlu Winfried Gründler, “ZF'nin gelişmiş şanzıman ürünlerinin başarısı, araç üreticilerinin, filo operatörlerinin ve sürücülerin bize güvenini güçlü bir şekilde yansıtıyor. Bu prestijli ödül, aralıksız inovasyonumuz sayesinde sürekli daha verimli ve daha dayanıklı teknolojiler geliştirdiğimizin kanıtıdır” dedi.

Oyların yarısından fazlasını (%51) alan ZF, “Ticari Araç Şanzımanları” kategorisinde En İyi Marka unvanını korudu. Bu başarıda ZF’nin yenilikçi Ticari Araç Şanzıman ürünleri bir kez daha kendini kanıtladı.

TraXon: ZF'nin kamyonlar ve otobüsler için otomatik şanzıman portföyü

EcoLife 2: ZF'nin şehir içi otobüsler için ikinci nesil otomatik şanzımanı

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159