banner69

Anadolu Efes'i Anadolu Isuzu’nun Visigo otobüsü taşıyacak

banner113

Anadolu Efes Spor Kulübü’ne 2014 - 2015 sezonundan bu yana güvenli ve konforlu seyahat fırsatı sunan Anadolu Isuzu, kulüp ile yaptığı partnerlik anlaşmasını yeni sezonda da sürdürüyor.

banner114
PİYASA 01.10.2023, 15:25 Taşıma Dünyası
Anadolu Efes'i Anadolu Isuzu’nun Visigo otobüsü taşıyacak

Türk basketbolunun kilometre taşlarından biri olan Anadolu Efes Spor Kulübü ile Türkiye'nin ticari araç markası Anadolu Isuzu arasındaki partnerlik anlaşması yenilendi. Anadolu Efes, 2023 - 2024 sezonunda da Anadolu Isuzu'nun Visigo otobüsleri ile güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. 

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan

Takım otobüsü Anadolu Efes oyuncuları için özel olarak hazırlandı

Anadolu Isuzu tarafından özel olarak hazırlanan “Anadolu Efes Takım Otobüsü" Sinan Erdem Spor Salonu’nda 26 Eylül 2023 Salı günü düzenlenen bir törenle kulübe teslim edildi. Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ile Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tören; Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, Başantrenör Erdem Can ve Anadolu Efes oyuncularının katılımıyla gerçekleşti. 

Partnerlik anlaşmasıyla ilgili açıklamada bulunan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şunları söyledi: "Anadolu Isuzu olarak, yaptığımız yenileme anlaşması kapsamında Anadolu Efes basketbol takımının değerli oyuncularının ulaşımlarını en konforlu ve güvenli şartlarda sağlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Takımımızın kendilerine özel ürettiğimiz Isuzu Visigo model aracımız ile başarıdan başarıya koşacağına yürekten inanıyor, Isuzu ailesi adına tüm sporcularımızı şimdiden kutluyorum."

Visigo spor kulüplerinin kullanımı açısından ideal bir araç

Visigo araçlarının Avrupa’da çok beğeni aldığını belirten Tuğral Arıkan, “Özellikle Fransa’da çok kullanılyor. İki türlü versiyonu var. Hem coach dediğimiz hem şehirlerarası için kullanıma uygun bir tipi de var. Visigo spor kulüplerinin kullanımı açısından ideal bir araç. Birçok spor kulübü de bu aracı tercih ediyor. Bu aracı önümüzdeki senelerde daha da yenileyeceğiz. İnşallah bir dahaki değişimde şehirlerarası transfere uygun 12.3 metre Kendo aracımız var. Biraz daha farklı versiyonuyla Anadolu Efes’i şehirlerarası ulaşımda da taşımada destek olacağız” dedi. 

“Anadolu Isuzu ile Türk basketbolunu ileri taşımaya devam edeceğiz”

Elde ettikleri zaferlerde kulübe katkı veren partnerlerin önemli payı olduğunu belirten Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz ise görüşlerini şu sözlerle ifade etti: 
"Kulübümüze inanan, güvenen ve her zaman yanımızda olan partnerlerimizin değerli katkısı sürdürülebilir başarı yolunda bize güç veriyor. 2014-2015 sezonundan bu yana yol arkadaşlığı yaptığımız, kulübümüzün en uzun süreli partnerlerinden biri olan Anadolu Isuzu ile iş birliğimizi yeni sezonda da devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni bir sezona büyük hedeflerle başlarken; verdikleri bu kıymetli destek nedeniyle başta Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Anadolu Isuzu ile birlikte Türk basketbolunu ileri taşımaya devam edeceğiz." ■

Orta Vadeli Program parasal sıkılaşmayı öngörüyor

Toplantı sonrasında Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. “Müşteri tarafında talep sorunu yok” açıklamasını yapan Tuğrul Arıkan, “Müşteri yeni araç istiyor. Araçlar çok eskidi. Talep sorunu yok. Kuşkusuz işimizin en önemli kısımlarından biri de finansman. Orta Vadeli Program parasal sıkılaşmayı öngörüyor. Ama bir yandan da yenilemeye yönelik inanılmaz bir ihtiyaç var. Bu parasal sıkılaşmanın 2024 yılı içinde etkisi olacaktır. Bu yılın 9 ayına baktığımızda Anadolu Isuzu açısından başarılı bir süreç yaşandı. 12 ayda başarılı geçecek. Bizim portföy avantajımız var. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlara ürün veriyoruz. Satışlarımızın yüzde 30-40’ı yurtdışına oluyor. Yurtiçinde otobüs, midibüs, kamyon ve pick-up gibi zengin bir portföy yapısına sahibiz. Yeni ürünlerimizde geçen yıl itibariyle devreye girdi.  Önümüzdeki sene daha dikkatli olmamız gereken bir yıl olacak. Finansman daha öncelikli olacak. İhtiyaçlar devam edecek. Yurtdışı pazarlarda  ağırlığımızı da artırmaya çalışacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159