Anadolu Isuzu Novociti Life sektörle buluştu

banner113

Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu Design Turkey Yarışmasında “İyi Tasarım Ödüllü” Isuzu Novociti Life’nin Türkiye’deki ilk tanıtımı da 19-21 Nisan 2018 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Busworld Fuarı’nda gerçekleştirildi.

banner114
PİYASA 23.04.2018, 11:57 23.04.2018, 13:06 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu Novociti Life sektörle buluştu
Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu Design Turkey Yarışmasında “İyi Tasarım Ödüllü” Isuzu Novociti Life’nin Türkiye’deki ilk tanıtımı da 19-21 Nisan 2018 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Busworld Fuarı’nda gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Anadolu Isuzu standında, markanın toplu ulaşımda öncü modelleri Citiport, Novo-S, Novolux, Turkuaz ve Visigo sergilenirken alçak tabanıyla şehirlerin yeni çözüm odağı olan yeni midibüs modeli Novociti Life’a ise ilgi büyüktü.

Ar-Ge merkezinde geliştirildi
Yeni Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, aynı zamanda alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor. Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve üretimi Anadolu Isuzu fabrikasında yapılan Yeni Isuzu Novociti Life, markanın ihracattaki agresif büyüme hedeflerine yardımcı olacak.


Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan
, “Türkiye’de ürettiğimiz tüm otobüs ve midibüslerimiz, başta Avrupa olmak üzere birçok ülkede beğeniyle kullanılıyor. İnanıyoruz ki alçak tabanlı ve düşük işletim maliyetlerine sahip Yeni Isuzu Novociti Life hem yurtiçinde hem de yurtdışında yoğun ilgi görecek. 80 adet Novociti Life aracımız Bingöl halkının kullanımına sunuldu” dedi.

Yolcu da sürücü de konforlu
Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda 9.5 m uzunluğundaki Citibus modeli ile 7.5 m uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Sürücü için de konfor odaklı bir tasarıma sahip olan Novociti Life, ayarlanabilir direksiyon sistemiyle şoförlerin çalışma ortamlarını kendi ihtiyaçlarına göre düzenleyebilmesine imkân verirken hem yolcuların konforu hem de aracın servis hizmetlerini minimum sürede gerçekleştirmek için özenle tasarlandı. Motor bölümü arka kısma alınan Novociti Life, rakiplerine oranla daha kompakt boyutlara sahip.  Selefi sayılabilecek Novociti’ye oranla ise daha fazla yolcu kapasitesi ve daha ferah bir iç mekan sunuyor. Modern bir dış tasarıma sahip olan Novociti Life, alçak tabanlı ve basamaksız platformu sayesinde engelli ve yaşlı yolcuların iniş binişlerini rahatlıkla yapmalarına imkan veriyor. ■


Anadolu Isuzu Otobüs İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159