Anadolu Isuzu Rusya Pazarında

banner113

Anadolu Isuzu Moskova'da Comtrans 2015 Fuarına katılarak VISIGO, CITIBUS ve NOVOCITI araçlarını Rusya pazarına tanıttı.

banner114
PİYASA 28.09.2015, 16:07 29.09.2015, 15:41 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu Rusya Pazarında
Midibüs ihracat lideri Anadolu Isuzu, Moskova’da düzenlenen Comtrans 2015 Fuarı ile 3 modelini Rusya pazarına tanıttı. Bu yıl13.sü düzenlenen fuar, 7 Eylül basın günü olmak üzere 8-12 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştdi.
Bölgesindeki en büyük Ticari Araç Fuarı olarak bilinen Comtrans Moscow 2015’te Anadolu Isuzu 14. salondaki 230 numaralı standında 9,5 metrelik turizm otobüsü VISIGO, 7,5 metrelik toplu taşıma otobüsü CITIBUS ve 7,5 metrelik NOVOCITI modellerini sergiledi.

Türkiye’nin İhracat Lideri

Anadolu Isuzu, bir dünya markası olan Japon Isuzu Motors lisansı ile Türkiye Pazarına ve Avrupa kıtasına yönelik ticari araçlar üreten bir şirkettir. Tüm üretim süreçlerini başarısı dünya çapında kanıtlanmış Japon kalite yönetimi sistemlerinin yanısıra Avrupa Birliği standartları ve yönetmeliğine uygun olarak yürütmektedir. Bunun doğal sonucu olarak ise ortaya uluslararası standartlarda kusursuz ve mükemmel ürünler çıkmaktadır.
Anadolu Isuzu’nun ihracat faaliyetleri 26 ülke ve 3 kıtayı kapsamaktadır. Bu pazarların çoğu Avrupa Birliği regulasyonlarına tabidir. Şirket, 2004 yılından bu yana midibüs segmentinde Türkiye ihracat lideri konumundadır. Anadolu Isuzu 2014 yılında Türkiye midibüs ihracatının % 76’sını tek başına gerçekleştirmiştir.

VISIGO: Turizm Taşımacılığının ve Şehirlerarası Yolculuğun Konfor İkonu

Modern çizgileri, özgün tasarımı ve ideal yolcu kapasitesi ile turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığının amiral gemisi olan Isuzu VISIGO, ön tavanda standart olarak yer alan panoramik tavan camıyla yolcuların daha aydınlık ve ferah bir yolculuk yapmasına olanak sağlıyor. Her koşulda otomatik açılıp kapanabilen perdesi sayesinde içeriye gelen gün ışığının istenen şekilde ayarlanmasını sağlıyor. Opsiyonlu olarak satışa sunulan üç bölmeli cam tavan ise tasarımda Anadolu Isuzu farkını ortaya koyuyor. Sınıfının en  geniş ve en yüksek otobüsü olan VISIGO’da  ergonomi ve ferahlık ön planda yer alıyor.
 
Yine segmentinde bir ilk olarak tam otomatik iklimlendirme (ısıtma ve soğutma) sistemini standart olarak sunan VISIGO, 28,4 kW klima kapasitesi ve 38.270 kcal/h ısıtma kapasitesi ile  hem yaz sıcağında hem kış soğuğunda konforlu bir yolculuk yapılmasına olanak sağlıyor.

Güvenliğin ön planda tutulduğu otobüste, ön ve arka disk frenler, çift devreli otomatik ayarlı ABS'li tam havalı fren sistemi, yardımcı egzoz freni, motor odası yangın algılama ve ikaz sistemi ile yolculuk daha güvenli hale geliyor.
Müşterilerin isteğine uygun 35+1, 37+1 ve 39+1 oturma opsiyonlarına sahip VISIGO, özel olarak tasarlanan koltukları ve yolcu başına düşen daha fazla bagaj alanı ( 5.5m³) ile fark yaratıyor.
Sürücünün rahatlıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanan ergonomik ve oldukça estetik sürücü torpidosu, rezistanslı ve otomatik sürücü penceresi, ledli gündüz sürüş farları, ısıtmalı ve elektrik kontrollü aynaları ve sürücü kliması ile seyahatler
VISIGO  kullanıcıları  için çok daha konforlu. 250 litrelik yakıt tankı kapasitesi ise tek seferde daha çok yakıt alarak kullanıcısına kolaylık sağlıyor
VISIGO’nun sektöre getirdiği yeniliklerden biri ise multimedya set. Multimedya set ile tek bir ekran üzerinde MP3, DVD, navigasyon ve yol bilgisayarı aynı anda kullanılabiliyor.

CITIBUS: Şehir içi ulaşım için akıllı seçim

Anadolu Isuzu’nun 9 metrelik otobüsü, CITIBUS dar yollara sahip tarihi metropoller ve az nüfuslu yerlere hizmet götüren belediyeler için tasarlandı. Diğer taraftan, büyükşehir belediyeleri de ekonomik çözüm amacıyla küçük otobüsleri seçmeye başladılar.

Dünya’da günümüz şehirlerindeki toplu taşıma ağlarında gittikçe artan karmaşıklık, ekonomik ulaşım çözümlerine daha fazla yatırım yapılmasını gerektiriyor. Şehir içinde birçok yolun en ekonomik şekilde bağlanması, günümüz belediyelerinin en başta gelen hedeflerinden biri. Daha uzun otobüslerle karşılaştırıldığında Isuzu CITIBUS, düşük yatırım, operasyonel maliyet, yüksek çeviklik, manevra kabiliyeti ve optimum yolcu kapasitesi ile modern şehirlerin çağdaş ihtiyaçlarını en ideal çözümlere kavuşturuyor.

CITIBUS, 2600 rpm’de 204 HP güç çıkışı sağlayan Euro 5 (EEV) Isuzu motoru ile 74 yolcu kapasitesine sahip.
 
NOVOCITI: Çeviklik ve tasarruf sağlayacak kadar küçük, konfor ve çok yönlü kullanım sağlayacak kadar büyük

Avrupa’nın lider orta boy otobusu ve yolcu otobusu üreticisi Anadolu Isuzu, yeni jenerasyon NOVOCITI’yi tanıtmaktan onur duyar. Avrupa’daki en son trendlere paralel olarak, en son ihtiyaç ve beklentilere taze çözümler sunmak amacıyla iç ve dış dizaynı yenilenen NOVOCITI, Anadolu Isuzu mühendisleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı ve müşteri odaklı araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olarak ortaya çıktı.
Sınıfının ilk engelli rampalı aracı NOVOCITI; Euro 5 normlarında, kalitesi dünyaca kabul edilen 155 beygirlik commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motora sahip.
Düşük yakıt ve bakım maliyetine sahip Novociti, şehiriçi taşımacılığında 7.5 metrelik uzunluğu ile üstün manevra kabiliyeti sağlar.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159