Automechanika Istanbul 5 Haziran Pazar günü saat 17:00’ye kadar açık

Doğu Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı da kapsayan bölgede sektörünün en büyük uluslararası buluşma noktası olan Automechanika Istanbul 2022, Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey işbirliği ile İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Fuar, 5 Haziran Pazar günü saat 17:00’ye kadar devam edecek.

banner114
PİYASA 03.06.2022, 14:06 Taşıma Dünyası
Automechanika Istanbul 5 Haziran Pazar günü saat 17:00’ye kadar açık

Son olarak 18-21 Kasım 2021 tarihlerinde 652 katılımcı firma ve 121 ülkeden 32.758 satın almacıyı fuar alanında ağırlayan Automechanika Istanbul, bu yıl 40.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi beklentisi ile 28 farklı ülkeden, 825 katılımcı firmaya fiziksel ve dijital platform üzerinden ev sahipliği yapıyor. T.C. Ticaret Bakanlığı ve Otomotiv İhracatçı Birlikleri işbirliği ile organize edilen alım heyeti programı kapsamında ise dünya çapında 12 farklı ülkeden yüksek bütçeli satın alma yetkilileri, fuar süresince programa kayıtlı katılımcılar ile B2B görüşmeler yapacak.

Automechanika Istanbul 2022

Global otomotiv endüstrisinde hızla devam eden sürdürülebilirlik ve tedarik zincirindeki değişimler ile birlikte, ağırlıklı olarak mobilite ve lojistik teknolojilerinin geleceğine odaklanan fuarda, “Parça & Sistemler, Arıza Tespit & Onarım, Elektronik ve Bağlanabilirlik, Araç Yıkama & Bakım, Alternatif Sürüş ve Yakıt Sistemleri” başta olmak üzere bir çok ürün grubu sergileniyor.

Automechanika Istanbul 2022, tüm otomotiv endüstrisi profesyonellerine bir ticaret fuarından çok daha fazlasını sunuyor. Sektör profesyonellerinin teknolojik gelişmeleri ve trendleri birbirleriyle paylaşabildiği en büyük ticaret platformu olan Automechanika Istanbul 2022, fuar süresince bir çok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Fuarı ziyaret eden tüm sektör profesyonellerinin katılım gösterebileceği, Castrol sponsorluğunda düzenlenen ve geleceğin e-mobilite teknolojilerinin işleneceği Automechanika Academy çatısı altında, sunumlar, söyleşiler, etkinlikler, atölyeler arasında otomotiv sektöründe kadın istihdamının ele alınacağı “Womentalk” paneli, otomobil bakım profesyonellerinin 3 ayrı kategoride kozlarını paylaşacağı “TOBFED: Ustalar Yarışıyor” etkinlikleri ve çok daha fazlası 4 gün boyunca sektörün özel isimlerinin katılımıyla devam edecek.

13-17 Eylül tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek ve Türkiye’den yine rekor katılım sağlanacak Automechanika Frankfurt fuarı hakkında son gelişmelerin ve trendlerin paylaşılacağı basın toplantısı da, 3 Haziran Cuma günü saat 11:00’de Automechanika Marka Müdürü Michael Johannes’in katılımı ile gerçekleşecek. Simültane tercüme ile tüm dünyadan profesyonellerin takip edebileceği Automechanika Academy özel programının tamamı aynı zamanda Youtube ve fuarın dijital platformları üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS)’nin 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak 7. OSS Konferansı’nda, otomotiv satış sonrası endüstrisinin en önemli satın almacılarından LKQ firmasının CEO’su Arnd Franz, sektörle ilgili yorum ve görüşlerini izleyicilerle paylaşacak.

Otomotiv endüstrisinin önemli isimleri bir araya geldi

Türkiye'nin ihracatında en önemli paya sahip olan otomotiv sektörünün önde gelen kurumlarını temsilen, Baran Çelik (OİB Yönetim Kurulu Başkanı), Yakup Birinci (TAYSAD Başkan Yardımcısı), Ziya Özalp (OSS Yönetim Kurulu Başkanı), Hakan Doğu (Renault Group Türkiye CEO'su) ve Automechanika Marka Müdürü Michael Johannes, Messe Frankfurt Istanbul Yönetici Ortağı Tayfun Yardım, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Annika Klar açılış töreninde konuşmacı olarak yer aldı. Törende söz alan tüm isimler, fuarın açılışından itibaren görünen katılımcı ve ziyaretçi yoğunluğuna olan memnuniyetlerini, pandeminin ardından yeniden tam anlamıyla uluslararası bir buluşma olacağına duydukları heyecana vurgu yaptı.

Partnerler & Destekleyenler

AASA - Satış Sonrası Otomotiv Tedarikçileri Derneği, APRA - Otomotiv Parçaları Yeniden İmalatçıları Derneği, AKÜDER- Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği, ASA – Otomobil Servis Ekipmanları Üretici ve İthalatçıları Derneği (Almanya), AUS Türkiye - Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği, BEM – Alman E-Mobilite Derneği, EGEA - Avrupa Garaj Ekipmanları Birliği (Belçika), FIGIEFA – Otomotiv Yenileme Pazarı Distribütörleri (Belçika), HDMA – Ağır İş Aracı Üreticileri Birliği, Kompozit Sanayicileri Derneği, MEMA – Motor Ekipmanları Üreticileri Birliği, OAC - Denizaşırı Otomotiv Konseyi, OIB – Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, OSS – Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği, OTAM- Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi, TAYSAD – Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği, TEHAD- Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği, Türkiye’de İtalyan Ticaret Odası Derneği, İTO – İstanbul Ticaret Odası, TOBFED- Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu, TOSFED - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, ZDK - Almanya Alman Motor Endüstrisi ve Tamir Federasyonu, KOSGEB - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, IBIS - Uluslararası Bodyshop Endüstrisi Sempozyumu

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159