banner69

Best Van Tur özel Travego’sunu filosuna kattı

Best Van Tur, yaptığı yeni otobüs yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2020 yılı için 20 milyon TL’lik 9 otobüs satın alımı gerçekleştiren Best Van Tur, otobüslerinden birini daha teslim aldı.

banner114
PİYASA 02.07.2020, 17:07 02.07.2020, 17:26 Taşıma Dünyası
Best Van Tur özel Travego’sunu filosuna kattı

30 yıldan beri Türkiye şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığının yanı sıra; Irak, İran, Gürcistan ve Türkiye arasında da karşılıklı sefer düzenleyen Best Van Tur yeni satınalımlarıyla filosunda bulunan otobüs sayısını 85’e çıkardı.

Yakut’tan ilham alınarak tasarlandı

2020 yılında alımı gerçekleştirilen otobüslerden biri “YAKUT” tan ilham alınarak tasarlandı. Best Van Tur, özel tasarım otobüsünü basına özel düzenlediği lansman daveti ile tanıttı.


Best Van Tur CEO'su İrem Bayram ve Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan 


Best Van Tur’un filosuna katılan özel Travego’nun lansmanına İrem Bayram’ın annesi Rezzan Bayram, ablası Lerzan Bayram ve eniştesi Atakan Akdoğan’da katıldı.

1 Temmuz Çarşamba akşamı İstanbul’da gerçekleşen basın lansmanı davetine Best Van Tur CEO’su İrem Bayram ve Mercedes-Benz Türk Gaziantep bayii Koluman Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan ve Best Van Turizm personeli katıldı. Basın lansmanında açıklamalarda bulunan Best Van Tur CEO’su İrem Bayram, “Değerli taşlardan ilham alarak otobüsleri renklendiriyoruz. İlk olarak Siyah İnci ile başladık. Gümüş Ay onu takip etti. Altın Yıldız ve bugünde Yakut katıldı ailemize. Ailemizin yeni yolları Türkiye yollarında müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Seyahat alışkanlığını ortadan kaldırmak mümkün değil


Bu süreçte yatırım yapmanın çok riskli olduğuna dikkat çeken İrem Bayram, “Ben işletme kökenliyim. Finansçılar derki; “Riskli olan şey çok kazandırır. Bizde bunu kazanca dönüştüreceğimize inanıyoruz. Bu süreçte yatırım yapmak birçok acıdan daha zor ve sıkıntılıydı. Ama bizim nüfusumuz 85 milyon ve biz şunu biliyoruz ki, seyahat etmeyi seviyoruz. Seyahat etmeye ara verebiliriz, ama seyahat alışkanlığını ortadan kaldırmak mümkün değil. Biz ara verdik ve soluk aldık. Bunun devamında ben inanıyorum ki, seyahatler artarak devam edecek. Biz bazı şeyleri de öğrendik. Bireysel olarak doktora yapıyorum. Derslerimiz online devam etti. Bence çok verimliydi. Böyle olursa ben daha fazla seyahat ederim. Benim gibi birçok kişi olacaktır. İşlerimizi teknoloji üzerinden yürütürken nerede olduğumuzun da çok önemli olmayacak. Böylece daha fazla seyahat etme imkanı elde edebileceğiz. Onun içinde yatırım yapmamız gerekebilecek. Her işte inişler çıkışlar olacak. Biz yatırımlarımıza bir yıllık olarak bakmıyoruz ve bizim projeksiyonumuz Best Van Tur’u görmek istediğimiz seviye için yatırım yapmak istediğimizi biliyoruz. 2020 yılı için 10 yatırım planımız vardı. Ama bu süreçte bunu parça parça almak mümkün olabildi. 5 adetimizi de Bayram öncesinde filomuza katacağız. Diğerlerini de filomuza kattık” dedi. İrem Bayram, LGS ve üniversite sınavlarının ardından seyahat talebinin arttığını da gözlemlediklerini vurguladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159