banner69

Has Otomotiv’den Malatya Zafer Turizm’e Travego 16

banner113

Malatya Zafer Turizm bünyesinde bireysel otobüsçü olarak hizmet veren Cevdet Ilık ve oğulları Taner ve Seyfettin Ilık Travego 16 otobüs yatırımı yaptı.

banner114
PİYASA 23.12.2021, 14:04 Erkan YILMAZ
Has Otomotiv’den Malatya Zafer Turizm’e Travego 16

Travego 16 2+1 otobüs Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından Cevdet Ilık ve oğulları Taner ve Seyfettin Ilık’a teslim edildi.

İşimizi tutkuyla yapıyoruz

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen şehirlerarası otobüs sektöründe faaliyet göstermeye devam edeceklerini belirten bireysel otobüsçü Cevdet Ilık, “ Bu iş emek isteyen, sevgi isteyen bir iş. Bütün olumsuzluklara rağmen bu sektörde olmayı ve yolcuların ulaşım ihtiyaçlarına cevap vermeyi seviyoruz. Bende çocuklarımda bu işi tutkuyla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Mercedes-Benz Travego otobüslerin hem otobüsçünün hemde yolcuların beklentilerine ve ihtiyaçlarına en uygun araç olduğunu belirten Cevdet Ilık, “41 yeniliğe sahip, son teknoloji ile donatılmış Travego 16 ile yeni yılda yolcularımıza hizmet verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Ey iyi hizmet hedefi için Mercedes yatırımı

Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban yaptığı açıklamada, “ Malatya Zafer Turizm yolcusuna en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen bir şirket. Bireysel otobüsçüleri de firmanın bu hedefine uygun anlayışta olan insanlar. Sayın Cevdet Ilık ve oğulları tüm zorluklara rağmen bireysel otobüsçü olarak bu sektörde en iyi hizmeti vermeyi istedikleri için Travego yatırımında bulundular. Yeni Travego 16’nın Sayın Cevdet Ilık ve oğullarına hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Tüm sektörümüzün de bu vesileyle yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159