Hasmer Otomotiv’den 20 adet Mercedes-Benz Actros teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Keskin Kartal Uluslararası Nakliyat ve Ulu Uluslararası Nakliyat firmalarına 10’ar adet olmak üzere toplamda 20 adet 1851 LS’yi düzenlenen törenle teslim etti.

banner114
PİYASA 05.04.2022, 20:52 05.04.2022, 21:00 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den 20 adet Mercedes-Benz Actros teslimatı

Başta Avrupa Ülkeleri olmak üzere uluslararası nakliye alanında, soğuk zincir yaş meyve sebze taşımacılığı, tıbbi ilaç taşımacılığı ve kargo taşımacılığında hizmet veren Bolu merkezli Keskin Kartal Uluslararası Nakliyat ve Ulu Uluslararası Nakliyat firmaları ile Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliği 20 adetlik teslimatla güçlenerek devam ediyor. Araçların teslimat törenine; Keskin Kartal Uluslararası Nakliyat sahibi Sedat Keskin ve Ulu Uluslararası Nakliyat firma sahibi Necati Özmen katıldı. Törende Hasmer Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Burak Ödül ve Kamyon Satış Danışmanı Gürkan Zeki tarafından Sedat Keskin ve Necati Özmen’e plaketleri sunuldu.

Hem bizim hem şoförlerimizin öncelikli tercihi Mercedes-Benz Actros

Tören sonrasında açıklamalarda bulunan Keskin Kartal Uluslararası Nakliyat sahibi Sedat Keskin ve Ulu Uluslararası Nakliyat firma sahibi Necati Özmen, “Yüksek standartları, geniş servis ağı, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri sebebiyle hem bizlerin hem de şoförlerimizin öncelikli tercihi olan Mercedes-Benz Actros modellerini filolarımıza katmaya devam edeceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda üretilen bu özel Actros 1851LS'lerin filomuza dahil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Hasmer Otomotiv’e tüm şirketimiz adına çok teşekkür ederiz. Her iki taraf içinde Hayırlı olsun. Bu yatırımlar bir başlangıç ” şeklinde açıklamada bulundular.

20 adet Actros 1851 L’yi teslim etmekten mutluyuz

Hasmer Otomotiv Kamyon Müdürü Burak Ödül’de yaptığı açıklamada, “Bugün, müşterilerimizin talebi üzerine farklı opsiyonlarla Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz 20 adet Actros 1851 LS'yi teslim etmekten dolayı çok mutluyuz. Bu özel kamyonlarımızın müşterilerimize hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159