banner69

Hasmer Otomotiv’den Ali Koyuncu’ya 2 adet Tourismo RHD

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Kontur Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü Ali Koyuncu’ya 2 adet Tourismo RHD otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 18.04.2023, 09:12 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Ali Koyuncu’ya 2 adet Tourismo RHD

Bireysel otobüsçü Ali Koyuncu teslim aldığı 2 Tourismo RHD otobüs ile Kontur Turizm filosunda çalıştırdığı otobüs sayısını 3 adete çıkardı. Ali Koyuncu 2022 Ağustos ayında 1 adet Tourismo yatırımı yaptıklarını ve aracı yine Hasmer Otomotiv’den teslim aldıklarını belirterek, “Aracı teslim aldığımızda 2023 planı çerçevesinde de 2 adet Tourismo yatırım planımız olduğunu açıklamıştım. Bu plan doğrultusunda araçlarımızı yine Hasmer Otomotiv’den aldık. Sayın Yaşar Şahin’e bize verdiği destekler için teşekkür ederiz. Bu araçlarımızda Kontur Turizm filosunda hizmet verecek. Tourismo araçların konfor ve teknolojik özelliklerinden çok memnunum.Tüm sektör mensuplarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Yeni sezonunda hareketli olması en önemli dileğimiz” dedi.

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, Yeni Tourismo otobüslerin hem Ali Koyuncu’ya hem de Kontur Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini dilediğini belirterek, “Tüm sektör mensuplarımızın bu vesileyle Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159