banner69

Hassoy Otomotiv’den Bayburt Seyahat’e 5 Travego 15

Mercedes-Benz Türk bayi Hassoy Otomotiv, Bayburt Seyahat’e 5 adet Travego 15 2+2 koltuk düzeninde otobüsleri teslim etti. Bayburt Seyahat bu yatırımla filosuna 10 adet Mercedes otobüs katmış oldu.

banner114
PİYASA 25.06.2020, 16:57 25.06.2020, 17:21 Taşıma Dünyası
Hassoy Otomotiv’den Bayburt Seyahat’e 5 Travego 15

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörü Koronavirüs sürecine rağmen yeni otobüs yatırımları ile filolarını büyütmeye devam ediyor. 25 Haziran 2020 Perşembe günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Travego 15 otobüsler Bayburt Seyahat firma sahibi Süleyman Seyhan ve oğlu Ekrem Seyhan’a Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan tarafından teslim edildi.






Bayburt Seyahat firma sahibi Süleyman Seyhan,
bu yıl 10 otobüs yatırımı yaptıklarını ve tamamının Mercedes marka olduğunu söyledi. Filolarında da bulunan otobüslerin de tamamının Mercedes olduğunu aktaran Süleyman Seyhan, “Yolcumuza her daim kaliteli ve konforlu hizmet sunmak istiyoruz. Bunun da birinci önceliği Mercedes otobüse sahip olmamız. Yaşanan Koronavirüs süreci sektöre büyük kayıplar getirse de biz geleceğe olan güvenimiz nedeniyle işimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Mercedes otobüs ikinci elde de çok büyük bir değer yaratıyor. Bu yatırımda önemli etkenlerden birisi de makul fark fiyat ile araçlarımız değişmemiz oldu. Yeni otobüs yatırımında Hassoy Otomotiv yönetiminin de sıfır ve 2.el araçların operasyonunda önemli destek ve katkılarını gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Bu dönemde 10 otobüs yatırımı değerli ve önemli


Araçların teslimatını gerçekleştiren Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan’da , “Bayburt Seyahat ile bu yıl çok önemli bir işbirliği gerçekleştirdik. 10 adetlik Mercedes otobüs yatırımı bu süreçte çok önemli ve değerli. Bayburt Seyahat’e daha önce 3 Tourismo 16 ve 2 Travego 2+1 koltuklu otobüs teslim etmiştik. Bugün ise donanımlı olarak hazırladığımız Özel Sipariş Travego 15 2+2 koltuklu otobüslerimizi teslim ediyoruz. Araçlarımız 310 lt ilave yakıt depolu, metalik gri, çiftli hostes koltuklu, ön ve orta ksımda 19’ lcd monitörlü olarak özel sipariş verdik. Yeni otobüslerin Bayburt Seyahat’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Ülkemizin ve sektörümüzünde bir an önce Koronavirüs sürecini atlatmasını diliyoruz” dedi.




Cenk Soydan, yılın ilk 6 ayında 39 otobüs teslimatı gerçekleştirdiğini yıl sonuna kadar bu sayının artarak devam edeceğini dile getirdi.




 


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159