banner69

Heska Motorlu Araçlar’dan Tokat Seyahat’e 2 adet Tourismo

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Heska Motorlu Araçlar Tokat Seyahat’e 2 adet 2+1 koltuklu Tourismo teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 06.04.2023, 21:50 06.04.2023, 22:00 Erkan YILMAZ
Heska Motorlu Araçlar’dan Tokat Seyahat’e 2 adet Tourismo

Teslimat töreninde araçlar Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın ve Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ tarafından Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arat, Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tekeli’ye teslim edildi. Teslimat töreninde Öz Diyarbakır Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkboğa ve BusStore Alım Satım Yönetmeni Ekrem Ceylanoğlu’da yer aldı. Yeni araç yatırımları ile ilgili Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tekeli Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu: Bugün Heska Motorlu Araçlar’dan 2 adet Tourismo aracımızı satın aldık. Takas araçlarımızı BusStore'a verdik. Finansmanı ise Mercedes Benz Kamyon Finansman AŞ ile yaptık. Hepsine buradan teşekkür ediyoruz. Bu zor dönemde hem araç bulmak hem ikinci el araç satmak hem de finansmana erişim imkansızken bayii ve finansman tarafının sayesinde yatırım yapabildik.

2015’deki ve 2023’deki otobüs yatırımındaki ayrıntı

Ekonomik gelişmelerin yeni yatırımları da etkilediğine dikkat çeken Mustafa Tekeli şunları söyledi: Tokat Seyahat olarak 2015 yılında aldığımız 30 adet Travego aracımıza toplam 25 milyon TL fatura kesilmişti. Bugün ise sadece 2 adet Tourismo aracımıza 16 milyon TL fatura kesildi. Enflasyonun geldiği nokta bizler için ne halde buna çok iyi bir örnek bu.

Yeni yatırım planı seçim sonrasında oluşacak

Yeni araç alımlarının seçim sonrası planlayacaklarını da belirten Mustafa Tekeli, “Sektörde birçok firmanın yaptığı gibi bizler de seçimler sonrası yeni yatırımlarımızı planlayacağız. Zira hem faiz hem de kurda yüksek miktarda artış öngörüyoruz. Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi ise bizler için çok önemli. Bu olmadığı sürece de sektör için iyi bir süreç beklemek mümkün değil”dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159