banner69

Hüner Global Lojistik 2023’e 500 adet Volvo FH500 yatırımı ile giriyor

banner113

1995 yılından beri uluslararası nakliye alanında hizmet veren Hüner Global Lojistik 2023 yılına 500 adet Volvo FH500 yatırımı ile giriyor. Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, “Kasım ayında başlayan teslimat süreci ile yıl sonuna kadar 500 adetin yüzde 40’ını teslim etmiş olacağız. Araçların teslimatı Mayıs ayında tamamlanmış olacak” dedi. Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, “Bugün ki yatırımımızın dünyaca kabul gören Volvo markasından olması bir tesadüf değil. Temsa’nın Volvo’nun distribütörlüğünü üstlenmesi ile ciddi bir diyalog içine girdik. Sayın Kıvanç Kızılkaya’nın da bu süreçte çok ciddi emekler sarf etti. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu karar Temsa’nın, Volvo’nun isteği kadar mesai arkadaşlarımız ve ikinci kuşağın ısrarlı böyle bir yatırımı yapılmasını istemesi ile oldu” dedi.

banner114
PİYASA 21.12.2022, 22:23 Erkan YILMAZ
Hüner Global Lojistik 2023’e 500 adet Volvo FH500 yatırımı ile giriyor

Hüner Global Lojistik’in 500 adet Volvo FH500 yatırımına yönelik Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da 21 Aralık 2022 Çarşamba günü teslimat töreni düzenlendi. Törene Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, Temsa İş Makinaları Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özen ve Temsa İş Makinaları Pazarlama ve Etkinlik Yöneticisi Sinem Eroğlu Bulad katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, “Bugün Hüner Global Lojistik ile iş ortaklığımızı kutlamak için biraraya geldik. Piyasaya ölçüt olacak bir çalışma gerçekleştirdik. Bu yatırımda bizleri tercih ettikleri için Hüner Lojistik’e teşekkür ediyoruz. Kasım ayı itibariyle teslimatlara başladık.Bu sene sonuna kadar 500 adetin yüzde 40’ını teslim etmiş olacağız. 2023 teslimatlar devam edecek. Mayıs sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz yatıırmlarla Türkiye içerisinde büyümeye başladık. Gerek servis sayımız, gerekse de servislerimizdeki kalitenin artması ile ciddi bir potansiyele ulaştık. Bu potansiyeli daha da arttırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Satışını gerçekleştirdiğimiz araçların yüzde 40-45 oranınını Volvo Finans tarafından finanse ediyoruz” dedi. Kıvanç Kızılkaya, pazara yönelik de şu değerlendirmeyi yaptı: Pazar bu yıl 32 bin adetler seviyesine gidiyor. Pazarı büyüten uluslararası nakliye tarafı oldu. Biz Volvo olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmış durumdayız” dedi.

Volvo Trucks için iş ortakları her şeyin merkezinde

Törende söz alan diğer bir isim ise Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström oldu. Türkiye’nin en büyük lojistik kuruluşlarından Hüner Global Lojistik ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Lindström; Volvo Trucks için müşterilerinin, her şeyin merkezinde yer aldığını belirtti. Lindström, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayarak, işlerini daha da yukarı taşımak adına her zaman desteğe hazır olduklarının altını çizdi. Volvo Trucks tarafından üretilen kamyonların güvenlik, performans ve üretkenlik için mükemmel bir tercih olarak görüldüğünü belirten Lindström, “Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları son 5 yıldır Türkiye pazarında büyük bir uyumla çalışmalarına devam ediyor. Bunun sonucunda da; üstün müşteri memnuniyeti ve sadakatinin sağlandığına inanıyoruz“ dedi.

2015 yılı bizim için dönüm noktası oldu

Törende konuşan Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner’de, 1995 yılından günümüze dek istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini belirterek, “2015 yılında bu yatırımlara biraz daha anlam katarak büyüme oranımızı biraz daha yükseklere taşıyabildik. 2015 yılından sonra yatırımlarımızın boyutu artarak devam etti. O yıl bizim için bir dönüm noktasıydı. Bunda en önemli etken; ikinci kuşak mesleğine sahip çıktı ve başarılara imza attılar. İşlerini seviyor olmalarının bunda çok önemli payı var. Bugün ki, yatırımımızın dünyaca kabul gören Volvo markasından olması bir tesadüf değil. Temsa’nın Volvo’nun distribütörlüğünü üstlenmesi ile ciddi bir diyalog içine girdik. Sayın Kıvanç Kızılkaya’nın da bu süreçte çok ciddi emekleri oldu. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu karar Temsa’nın, Volvo’nun isteği kadar mesai arkadaşlarımız ve ikinci kuşağın ısrarları ile alındı. Bundan sonraki yatırımlar da planlanlandı. Temsa, Volvo, mesai arkadaşlarım ile oğlum ve kızıma teşekkür ediyorum” dedi.

Filo yüzde 30 büyüyecek

Filonun büyüme oranının yüzde 30 olduğunu belirten İbrahim Hüner, Şu andaki alımımız öz kaynakla gerçekleşti. İlerleyen süreçte Volvo’nun adetlerinin artmasını da hedefiyoruz. Şu anda 950 çekici, 800 dorse civarında büyüklüğümüz var. Filomuzun yaş ortalaması 1.5. Yeni katılacak araçlarla birlikte yaş ortalaması 1 olacak. Önümüzdeki yıl dorse yatırımımız olacak. Yaklaşık 1000 dorse ile devam edeceğiz. Ayrıca 2023 yılında Ankara’da ve Avrupa Yakası’nda yer açma yatırımlarımız olacak. Buna göre 2023 ve 2024 planları yapılmış durumda” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159