Koluman Motorlu Araçlar’dan Adıyaman Gül Aras Turizm’e 2 Tourismo 16

banner113

Adıyaman Gül Aras yeni yıla Mercedes Tourismo 16 2+1 araç yatırımı ile giriyor. Araçları Mercedes-Benz Türk bayii Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Şimşek teslim etti.

banner114
PİYASA 25.12.2020, 15:00 Erkan YILMAZ
Koluman Motorlu Araçlar’dan Adıyaman Gül Aras Turizm’e 2 Tourismo 16

Adıyaman Gül Aras Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Harun Dinç, yeni yatırımla ilgili Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu. Yeni yatırımlarla birlikte filolarındaki araç sayısının 33 olduğunu belirten Harun Dinç, “Mercedes tercihimizde en önemli etken yaygın ve kaliteli servis ağı ve araçların düşük yakıt tüketimi. Pandemi süreci sektörümüzü çok olumsuz etkiledi. Ancak aşı süreciyle birlikte 2021’in daha olumlu olacağını düşünüyoruz. Bizde yolcumuza kaliteli ve güvenli bir hizmet sunabilmek adına yeni yatırımlarda bulunduk. Umarız 2021 hem ülkemiz için hem de sektörümüz için çok daha olumlu bir şekilde geçer. Buradan tüm sektörümüzün de yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

2021’de 20 adetlik yenileme yatırımı

Harun Dinç, 2021 yılında yatırım planladıklarını ancak bunların yenileme yatırımı olacağını belirtti: 2021 yılına yönelik yatırım planımız filoyu gençleştirmeye yönelik olacak. Burada hedefimiz 20 araçlık bir yenileme yatırımı yapmak.

Tourismo 16 araçlar hayırlı olsun

Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Şimşek, “Adıyaman Gül Aras Turizm’e yeni yatırımlarında bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Yeni Tourismo 16 2+1 araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Öncelikle bu süreçte en büyük isteğimiz; yeni yılda salgın sürecinin sona ermesi ve sağlıklı bir şekilde hayatın devam ediyor olması. Bu vesileyle tüm sektörümüzün yeni yılını kutlar, bol kazançlar dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159