banner69

Mercedes-Benz Türk 2022’ye dev teslimatla başladı: Hastalya Otomotiv’den Pegas’a 12 Tourismo

banner113

Bu yıl turizm sektöründe olumlu beklentiler yeni yatırımları da beraberinde getiriyor. Turizm sektörünün en önemli şirketleri arasında yer alan Pegas Tourıstık filosuna 12 adet Mercedes-Benz Tourismo kattı. Araçların satışını Hastalya Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 18.01.2022, 14:11 18.01.2022, 14:23 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk 2022’ye dev teslimatla başladı: Hastalya Otomotiv’den Pegas’a 12 Tourismo

ÖZEL HABER- Erkan YILMAZ

Pegas Tourıstık, 2022 yılına Mercedes-Benz Tourismo ile başladı. Şirket düzenlenen törenle filosuna 12 adet Tourismo kattı. Araçlar Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Hastalya Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Mertcan Yararbaş tarafından Pegas Tourıstık Satın Alma Müdürü Zafer Soyöz ve Başkaptan Bülent Zabtiyeoğlu’na teslim edildi.

Mercedes-Benz Tourismo hem kullanıcıyı hem de yolcuyu memnun ediyor

2022 yılından turizm sektörünün beklentisinin çok yüksek olduğunu belirten Pegas Tourıstık Satın Alma Müdürü Zafer Soyöz, “Bizde bu beklentiler doğrultusunda filomuzu güçlendirme kararı aldık ve yolcularımıza en iyi hizmeti sunabileceğimiz marka olan Mercedes-Benz’i seçtik. Bu araçlar sahip olduğu teknolojik özellikleri ile hem güvenli seyahat imkanı hem de işletme sürecinde maliyet avantajları sağlayacak. Konfor düzeyi ile de yolcularımızda büyük memnuniyet oluşturacak. Bu işbirliğinin önümüzdeki süreçte de devam etmesini istiyoruz. Hastalya Otomotiv’e yatırım sürecinde verdiği destekler içinde teşekkür ediyorum. Yeni araçlar şirketimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Turizm taşımacıları yeni yıla umutla bakıyor

2012 yılına 12 adetlik Tourismo teslimatı ile başlamanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Hastalya Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Mertcan Yararbaş, “Turizm taşımacıları bu yıla Kovid sürecine rağmen umutla bakıyor. Bu umut doğrultusunda yeni araç yatırımları planları var. Pegas Tourıstık hizmet yarışında öne çıkma adına çok önemli bir yatırım yaptı. 41 yeniliğe sahip Tourismo araçlar ile hem işletme sürecinde hem de yolcu memnuniyetinde öne çıkacak. Pagas Tourıstık ile işbirliğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. Yeni Tourismo araçların şirkete hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (1)
Hüseyin karaca 2 yıl önce
Pegas güçlü firma hayırlı olsun
banner117
15
açık
banner159