banner69

Mercedes-Benz Türk’ten Sarılar Grup’a 800 adetlik dev kamyon teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk, Sarılar Grup’a çoğunluğu Aksaray fabrikasında üretilen Arocs, Actros ve Atego modellerinden oluşan 2022 ve 2023 yıllarından siparişi verilen 800 adetlik kamyon teslimatını gerçekleştirdi. Araçların satışını Mercedes-Benz Türk bayii HESKA Motorlu Araçlar gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 06.11.2023, 22:17 08.11.2023, 00:25 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk’ten Sarılar Grup’a 800 adetlik dev kamyon teslimatı

Haber/ Erkan YILMAZ

Araçların teslimatına yönelik tören 6 Kasım 2023 Pazartesi günü Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi. Törene Sarılar Grup CEO'su Ahmet Sarı, Sarılar Grup İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Faruk Sarı, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel, Mercedes-Benz Türk Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Mercedes-Benz Kamyon Fnansman A.Ş CEO’su Gökmen Önbudak, HESKA Motorlu Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Tolog, HESKA Motorlu Araçlar Kamyon Satış Müdürü İlyas Tolog, Otobüs Satış Müdürü Nihat Tolog ile çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyetimizin 10O.Yılı hepimize hayırlı, uğurlu olsun

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün konuşmasına Cumhuriyetimizin 100. Yılını anarak başladı: Geçen hafta Cumhuriyetimizin 100 Yılını kutladık. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Daha nicelerine inşallah. Bizim şirketimizde bu yüzyılın 56 yılında faaliyet gösteriyor. Ümit ediyorum artan bir hızla sonsuza dek bu faaliyetimiz devam eder. Öncelikle bayimiz Heska Motorlu Araçlar’a teşekkür ediyorum. Burada bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Sarılar Grup’ada her sene bir teslimata vesile olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Hemen hemen her yıl biraraaya geliyoruz. Sadece geçen yılı atladık sanıyorum. Onun için ikisini beraber yapalım istedik.”

56 yıldır ağır vasıtada Türkiye’nin yükünü taşıyan marka

“56 yıllık bir geçmişimiz var ve gerçekten 56 yıldır ağır vasıtada Türkiye’nin yükünü taşıyan bir marka, şirket olmaktan da gurur duyuyoruz” diyen Süer Sülün, “Sarılar Grup’ta bu gururun bir parçası aslında müşteri, üretici ilişkisinden ziyade bir dostluk, iş ortaklığı ilişkimiz var. Biraraya geldiğimizde ağırlıklı Türkiye’nin gelecek teknolojilerini konuşuyoruz. Sarılar Grup’a bu işbirliğinden ve dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir operasyon yürütüyorlar. Gerçekten son yıllarda en yüksek hacimli alımları yaparak faaliyetlerine devam ediyorlar. Ümit ediyorum başarıları daha da artar. Sadece araç kiralama değil, birçok iş sürecinde varlar. En son eğitim işlerini de bu sabah öğrendim. Tebrik ediyorum. 800 adetlik teslimat, bu dünya ölçeğinde de önemli bir adet. Başarılar diliyorum ve bol kazançlar diliyorum. Basın mensubu arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar” dedi.

Sarılar Grup Son 10 yılda 1600’ün üzerinde alım yaptı

Süer Sülün’ün ardından konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Alper Kurt, Sarılar Grup ile 10 yılı aşkın süredir işbirliği içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: Bugün değerli bayimiz HESKA’nın ev sahipliğinde 800 adetlik bir teslimat gerçekleştirmek için biraraya geldik. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Böyle özel bir yılda Sarılar Grup’a 2022 ve 2023 yılında en yüksek adetli kamyon ve çekici teslimatını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Özellikle kamusal alanda operasyonel kiralama sektöründe lider bir grup. 10 yılı aşkın bir süredir işbirliğimiz var. Filosunun çok büyük bir kısmı Mercedes-Benz Türk araçlardan oluşuyor. Son 10 yılda Sarılar Grup Mercedes-Benz Türk’ten 1600 adetin üzerinde kamyon alımı yaptı. 2022 yılında 415, 2023 yılında 385 olmak üzere toplam 800 adetli kamyon siparişini bugün teslim etmiş oluyoruz. Sarılar Grup’a teslim ettiğmiiz araçlarımızın zorlu kış koşullarında yollarımızın açık olmasında büyük rol oynayacağını düşünüyorum. 2022 ve 2023 yılında sipariş edilen 800 adet aracın büyük bir kısmı Aksaray fabrikamızda üretildi. Teslim edilen araçlar arasında Almanya’daki Wörth fabrikamızdan da ürünler bulunuyor. Bu zamana kadar kendileri ile çok güzel işlere imza attık. İnanıyorum ki, Sarılar Grup ile bu güçlü bağımız üretici, müşteriden çok daha ileri. Kendilerini dost hatta bir aile olarak görüyorum. Markamıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Rekor teslimat ifadesini bile bile kullanmak istemiyoruz. Çünkü kullanırsak önümüzdeki sene ne kullanacağız. Ben Sarılar Grup’un değerli çalışanlarına, projenin bugüne kadar hayata geçmesinde çok büyük katkıları olan Mercedes-Benz Kamyon Finansman AŞ’ye sayın Gökmen Önbudak’a ve bu işbirliğinde emeği geçen tüm paydaşlarıma teşekkür ediyorum. Sevgili Sarılar Grup, yeni araçlar hayırlı, uğurlu olsun. Tekerinize taş değmesin” dedi.

Yüksek standartlarda hizmet verme ve müşteri memnuniyetini ön planda tutma ilkesi

Araçların satışını gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk bayii HESKA Motorlu Araçlar Kamyon Satış Müdürü İlyas Tolog’da bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: Bugün burada Sarılar Grup’a 800 adet aracın teslimatı gerçekleştirmenen verdiği mutluluğu sizlerle paylaşıyor olmaktan dolayı gurur duyuyorum. HESKA Motorlu Araçlar olarak, yüksek standartlarda hizmet verme ve müşteri memnuniyetini ön planda tutma ilkesini benimseyerek Mercedes-Benz kamyon satışına bugüne kadar birçok başarılı satışa imza attık. Ancak bugünki teslimat törenimiz hem Sarılar Grup ile uzun yıllara dayanan işbirliği açısından, hem ağır araç endüstrisi ve ülkemiz ekonomisine sağlayacağı katkılar açısından ayrı bir önem taşıyor. Geçmişten bugüne Sarılar Grup ile kurduğumuz iş ortaklığımız zaman içerisinde dostluğa dönüştü ve bugün 2022 ve 2023 yıllarında Mercedes-Benz araçlarının en yüksek adetli siparişini teslim etmek için burada bulunmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Bu teslimat töreni sadece teknik bir başarı değil aynı zamanda müşteri odaklı çalışmamızın ve kalitemizin yansımasıdır. Mercedes-Benz Türk bayisi olarak bu işbirliğinin gelişiminde ve tamamlanmasında Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Kamyon Finansman ailelerinin katkıları ve desteklerinden duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki yıllarda bu işbirliğini devam etmesini umut ediyor, Mercedes-Benz Türk üst düzey yönetimi ve ekibine bu rekor düzeyde siparişi veren yıldızı tercih eden Sarılar Grup yetkililerine bu özel anı bizimle paylaşan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Mercedes-Benz kalitesi ve araçları en büyük güvencemiz oldu

Sarılar Grup İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Sarı’da yaptığı konuşmada, 30 yıldır en önem verdikleri konunun sundukları hizmetlerin sürekliliğini sağlamak olduğunu belirterek şunları söyledi: Sarılar Grup olarak 1993 yılından bu yana operasyonel araç kiralama alanında çeşitli kamu ile ve özel sektör kurum ve kuruluşlarına hizmet vermekteyiz. İstanbul’da bulunan merkezimiz ile Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan şube ve şantiyelerimizde faaliyetlerimize devam ediyoruz. 30 senedir en önem verdiğimiz konu ise hizmetlerimizin sürekliliğidir. 10 yılı aşkın filomuzda yer alan Mercedes-Benz kalitesi ve Mercedes-Benz araçları en büyük güvencemiz oldu. Her yıl istikrarlı olarak büyüttüğümüz filomuzla sektörümüzün öncü şirketlerinden biri olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte Mercedes-Benz Türk ile olan işbirliğimiz karşılıklı güven, kalite ve kararlılıkla dolu bir ortaklığa dönüştü. Bugün burada Sarılar Grup olarak 2022 ve 2023 yıllarında siparişini verdiğimiz toplam 800 adet Mercedes-Benz kamyonu teslim alarak aramızdaki işbirliğini daha da ileriye taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tercihimizde araçların toplam sahip olma maliyetinin diğer firmalarla daha avantajlı olması başta olmak üzere Mercedes-Benz araçların ikinci el değeri ve kalitesi büyük rol oynadı. Müşterilerimize daha geniş kapsamlı ve kaliteli hizmet vermemizi artıracak. Bu satın alma ile işbirliğimizin gelecekte de daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz. Sahip olduğumuz kalite bilincini esas alarak iş prensibimiz ile sektördeki saygınlığımızı daha artıracağına yönelik sözü bir kez daha buradan veriyoruz. Bu işbirliğinin gerçekleşmesinde emeği olan Mercedes-Benz Türk yönetimi ve yetkililerine, satış işlemlerinde verdiği mükemmel hizmet ile her zaman yanımızda olduğunu gösteren Heska Motorlu Araçlar ailesine teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159