MKC Otomotiv’den Kamil Koç’a 6 Otokar Sultan

banner113

Kamil Koç Otobüsleri Tic. A.Ş otobüs yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket en son olarak filosuna 6 Otokar Sultan otobüs daha ekledi. Araçların satışını Otokar’ın lider bayisi MKC Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 15.04.2021, 14:51 15.04.2021, 18:05 Erkan YILMAZ
MKC Otomotiv’den Kamil Koç’a 6 Otokar Sultan

Araçların teslimatını MKC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kerim Civelek, Kamil Koç Şehiriçi Personel Taşıma Türkiye Müdürü Fethi Gümülcine’ye yaptı. Teslimat sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Mehmet Kerim Civelek, sektörün lider iki markasının bu teslimatla buluştuğunu belirterek, “Şehirlerarası yolcu taşımacılığının lider markası Kamil Koç ile 15 yıldır Türkiye pazarında Otokar bayiler arasında satış lideri MKC Otomotiv, 6 adetlik Sultan otobüs yatırımına yönelik işbirliğinde buluştu. Bu işbirliğinin önümüzdeki süreçte artarak devam edeceğine inanıyoruz. Sultan araçlarımız Kamil Koç şirketine hayırlı, uğurlu olsun bol kazanç getirsin” dedi.

Kamil Koç Şehiriçi Personel Taşıma Türkiye Müdürü Fethi Gümülcine Otokar Sultan yatırımlarından ve MKC Otomotiv ile yapılan işbirliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti ve şunları söyledi: Şehirlerarasında olduğu gibi şehiriçinde yolcumuza kaliteli ve konforlu hizmet sunmak öncelikli hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda kalitesine ve işletme verimliliğine inandığımız Otokar Sultan tercihimiz oldu. Bu süreçte MKC Otomotiv’in bizlere verdikleri destekler içinde teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğinin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159