Otokar’ın Yeni Bayisi ACR Otomotiv ilk satışını gerçekleştirdi

banner113

Faaliyet gösterdiği segmentlerin toplamında 13 kez Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs üreticisi olan Otokar, Türkiye genelindeki bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv Niğde’de gerçekleşen törenle açıldı. ACR Otomotiv aynı gün ilk satışını Bayram Doğan Turizm’e yaptı.

banner114
PİYASA 24.02.2022, 13:10 Taşıma Dünyası
Otokar’ın Yeni Bayisi ACR Otomotiv ilk satışını gerçekleştirdi

Otokar, Türkiye genelindeki bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. 13 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv Niğde’deki tesisinde düzenlenen törenle açıldı. Törende ayrıca ACR Otomotiv ilk satışını Bayram Doğan Turizm’e yaptı.

30 yılı aşkın süredir okul, personel, turizm ve halk otobüsü taşımacılığı, kamu araç kiralama, turizm alanlarında faaliyet gösteren, Otokar'ın yeni otobüs ve kamyon bayisi olan ACR Otomotiv'in açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, ACR Otomotiv yetkilileri Naci Acar ve Asım Acar, Bayram Doğan Turizm’in sahibi Bayram Doğan, Otokar Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Ticari Araçlar Yurt İçi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Oğuz Doruk, Yedek Parça Pazarlama ve Satış Müdürü Orçun Şeramet, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Seyit Ali Ceylan, Ürün Yöneticisi Ersin Akdere ve Ticari Araçlar Bölge Servis Yöneticisi Alper Yatçı katıldı.

İLK TESLİMAT KAYSERİ’YE

Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv açılış töreninde aynı zamanda ilk araç satışına da imza attı. Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Kayseri ve bölgesinde hizmet veren Bayram Doğan Turizm’in tercihi oldu. 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam eden şirket, filosunu 7 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

ACR Otomotiv’in Niğde’deki tesisinde gerçekleştirilen törende konuşan Naci Acar, “Otokar’ın yeni bayisi olarak ilk satışımızı yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, yeni araçlarımızın Bayram Doğan Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Filolarında halihazırda Sultan araçlarının yer aldığını belirten Bayram Doğan Turizm sahibi Bayram Doğan ise konforu, düşük işletme giderleri, sağlamlığı, yaygın satış ve servis ağının yanı sıra ikinci el değeriyle Otokar Sultan’ı tercih ettiklerini söyledi.

KONFORLU, GÜÇLÜ VE EKONOMİK

Küçük otobüs segmentinde konfor çıtasını Sultan Comfort ile yükselten Otokar, yenilikçi aracıyla yolculara her mesafede rahat bir seyahat imkanı sunuyor. Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor.

Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular daha güvenle taşınıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ideal bir personel taşıma aracı haline gelen Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor.

Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de dikkat çekiyor. En zorlu testlere tabi tutularak geliştirilen Sultan Comfort, uzun bakım aralıkları ile zamandan da tasarruf ettirerek, kullanıcısına bakım dönemlerini daha az düşündürüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159