banner69

Öz Has Bingöl ve Hatay Jet Oktay Turizm’e Maraton

banner113

Öz Has Bingöl Turizm ve Hatay Jet Oktay Turizm düzenlenen törenlerle 10 adetlik Maraton yatırımlarının ilk 2 adetlerini teslim aldılar.

banner114
PİYASA 22.07.2020, 11:34 22.07.2020, 11:40 Taşıma Dünyası
Öz Has Bingöl ve Hatay Jet Oktay Turizm’e Maraton

Kurban Bayramı öncesinde firmalar filolarını yeni otobüs yatırımları ile güçlendirmeye devam ediyor. Öz Has Bingöl Turizm ve Hatay Jet Oktay Turizm filosunu Maraton otobüslerle büyütüyor. Temsa’nın Adana’daki Fabrikasında düzenlenen törenle Öz Has Bingöl Turizm sahibi Hüseyin Bürkük ve Hatay Jet Oktay Turizm firma sahibi Oktay Küçükduayeski yeni Maraton araçlarını Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat’tan teslim aldı. Teslimatlarda firma çalışanları da hazır bulundu.






Geleceğe yatırım yapıyoruz


Öz Has Bingöl Turizm firma sahibi Hüseyin Bürkük, Koronavirüs sürecinin sektörü çok olumsuz etkilediğini ama bugüne değil geleceğe yatırım yapmak istediklerini belirterek, “Yolcumuza en iyi hizmeti, en modern araçlarla vermek istedik. 10 adetlik Temsa Maraton yatırım planımız oluştu. Bu planın ilk 2 adetini teslim alıyoruz. Yeni Maraton araçlar hem düşük yakıt sarfiyatı, hem geniş bağaj hacmi ile tercihimizde öne çıktı” dedi.



Yeni yatırımlarla hedef büyütüyoruz


Hatay Jet Oktay Turizm firma sahibi Oktay Küçükduayeski de, 7 ay önce firmayı devraldığını yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini belirterek, “Koronavirüs süreci yolculuk talebini düşürsede önümüzdeki süreçte her şeyin normale döneceğine, insanların büyük özlemle seyahat arzularını gerçekleştireceğine inanıyoruz. Bu inançla yatırımlar yapıyoruz. 10 adetlik Maraton yatırımının ilk 2 adetini teslim aldık. Maraton tercihimizde araçların yüksek düzeydeki konforu, düşük yakıt tüketimi ile sağlanan işletme avantajı etken oldu” dedi.

Diğer araçlar Eylül ve Ekim ayında teslim edilecek

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, otobüs sektörünün her zaman yeniliğe yatırım yaptığını belirterek, “Öz Has Bingöl ve Hatay Jet Oktay Turizm’de filolarını Maraton otobüslerle büyütme kararı aldılar. Eğer üretim imkanı olsaydı ilk 2 adeti değil, 10’ar adetlik partiyi teslim edecektik. Diğer araçları da 4’er adet olarak hem Öz Has Bingöl Turizm’e hem de Hatay Jet Oktay Turizm’e Eylül ve Ekim ayı içerisinde teslim edeceğiz. Yeni araçların iki firmaya da hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Buradan da tüm sektörün bayramını kutluyor, kazasız, bol kazançlı bir bayram diliyorum” dedi.






 

Yorumlar (2)
Enes SEVER 3 yıl önce
Merhabalar.16.07.2021 tarihinde Gaziantep otogardan Has Bingöl turizm ile 23 numaralı koltukta Bayburta geldim.Gece 00;30 sularında Bayburt'a giriş yaptık. Normalde otogara girmesi gerekn 12 AN 666 plakalı otobüs otogara girmedi. Beni ve diğer 2 yolcuyu da trafiğin yoğun şekilde devam ettiği yolun kenarında emniyetsiz bir şekilde indirdi.Yaptıklarının yanlış olduğunu söylememe rağmen bizleri otogara götürmediler.Gecenin o saatinde trafiğin aktığı bir saatte yol kenarında bizlere bir şey olsa kim verecek hesabını(not;otogara gidebilmek için üst geçit yok,ve trafik akıyor) Otobüsteki yetkililere bu durumu söylediğim zaman da otogara gitmeyi kabul etmediler.Sizi şikayet edeceğim dediğim zaman da,git şikayetini yap dediler. Sizlerden ricam,bu sorumsuz işini hakkıyla yapmayan,insan hayatını hiçe sayan bu şahıslara gereken cezanın verilmesi verilmesi..
Teşekkürler..
Nurcan dizdaroğlu 11 ay önce
Yolcu yatan firma sınız anlaşılan. Yolcuyu sattığınız yere değil yarı yolda başka arabalara verip sizin adınıza alan firma şöförleri tarafından aşağlatmak kötü davranmalarını göz yümmanız sizi mutlu ediyor olabilir. Hüseyin bürkük bey. Bizler pata verişte perişan olmak istemiyoruz. İşinizi sevmiyorsaniz sektörden ayrılınız.
banner117
15
açık
banner159