Servettin İnanç Nakliyat 2023’e Mercedes Actros yatırımı ile girdi

banner113

2022 yılının Kasım ve Aralık ayında Mercedes-Benz Tourismo ve Travego yatırımı gerçekleştiren ve bu yatırımlarla 25 yıl aradan sonra yolcu taşımacılığına tekrar geri dönüş yapan Konya merkezli Servettin İnanç Nakliyat, 2023’e Mercedes Actros yatırımı ile girdi. Aracın satışını Bayraktarlar Merkon gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 02.01.2023, 18:40 Erkan YILMAZ
Servettin İnanç Nakliyat 2023’e Mercedes Actros yatırımı ile girdi

İnanç ailesi 50 yıldır yük taşımacılığı alanında faaliyetlerini sürdürüyor. Ailenin genç üyesi Servettin İnanç kendi adına kurduğu nakliye şirketi ile sektördeki yolculuğu sürdürüyor. İnanç ailesinin 25 yıl önce bıraktığı yolcu taşımacılığı alanına 2022 yılında tekrar adım atan Servettin İnanç, Kasım ayında Mercedes-Benz Tourismo, Aralık ayında da Travego yatırımı gerçekleştirdi. Yeni alınan Tourismo ve Travego Özkaymak Turizm filosunda hizmet veriyor.

2022 yılında nakliye tarafında da araç yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Servettin İnanç, “2022 yılı içinde Mercedes kamyon yatırımı planımızı 15 adet olarak belirledik ve filomuza yılın son gününde Actros araçların son partisini de kattık. Filomuzda şu an 85 kamyon bulunuyor. Filomuzun ağırlığını yine Mercedes araçlar oluşturuyor. Hem otobüs hem kamyon yatırımında tercihimiz Mercedes araçlar oluyor. Mercedes araçlar hem sahip oldukları konfor düzeyleri, teknolojik donanımları ve ikinci el değerleri ile her zaman bizim öncelikli tercihimiz oldu ve olmaya devam edecek” dedi.

2022’yi iş hacminde de beklediklerinin üzerinde bir seviyede kapattıklarını belirten Servettin İnanç Nakliyat, “Yeni yılda da beklentimiz bu hareketliliğin sürmesi bu yüzden de araç yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 2023 yılı içinde otobüs ve kamyon yatırımlarını yapmaya devam edeceğiz. Şu anda adet olarak planlamalarımızı oluşturmak üzereyiz” dedi. Servettin İnanç, Actros aracı Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası’nda kuzeni Kemal İnanç ile birlikte teslim aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159