banner69

TEMSA ve BEŞİKTAŞ yol arkadaşlıklarını 8.yılda da sürdürüyorlar

banner113

TEMSA Beşiktaş Futbol Takımı, Basketbol Takımı ve Hentbol Takımı için hazırladığı 3 otobüs Vodafone Park’ta düzenlenen törenle teslim edildi.

banner114
PİYASA 12.11.2021, 15:24 12.11.2021, 15:54 Taşıma Dünyası
TEMSA ve BEŞİKTAŞ yol arkadaşlıklarını 8.yılda da sürdürüyorlar

Erkan YILMAZ / Beşiktaş Stadı - Dolmabahçe

12 Kasım Cuma günü düzenlenen Törene Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar ile TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu ve TEMSA Kurumsal İlişkiler Müdürü Ebru Ersan katıldı.

TEMSA - Beşiktaş Yol Arkadaşlığı 8'inci yılında

Araçların teslim töreni öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, sponsorluk anlamında bereketli bir hafta geçirdiklerini dile getirerek, "Bu hafta imzaladığımız ikinci sponsorluk anlaşması. TEMSA ile beraberliğimizin 8. yılına girdik. TEMSA CEO’su sayın Tolga Kaan Doğancıoğlu ailecek Beşiktaşlı ve tribün arkadaşımız. Bu yüzden de gurur duyuyoruz. Futbol takımımızla başlayan iş birliğimiz geçen yıl hentbol ile taçlanmıştı. Bu yıl da basketbol takımımızla sponsorluğumuza devam ediyor. Tüm sporcuların fiziksel özellikleri farklı olduğu için otobüslerin iç tasarımı birbirinden farklı. Bu özen için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Geçen sezon TEMSA’nın bize sağlamış olduğu kazanç 5 milyon lira civarındaydı." diye konuştu.

TEMSA ile BEŞİKTAŞ birlikteliği örnek sponsorluklardan biridir

Sporda finansal sürdürebilirlik için sponsorlukların olmazsa olmaz koşul olduğunu aktaran Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, "Tüm sponsorluklarımız için asıl olan hep beraber bu yolculuğun tadını çıkarmak. TEMSA ile Beşiktaş iş birliği, sporda örnek sponsorluklardan biridir. Temsa araçlar noktasında her zaman ihtiyaçlara uygun çözümler üretiyor." dedi.

Temsa olarak bizim için Beşiktaş bir iş ortaklığı ve aynı vizyonu paylaştığımız bir birliktelik...

TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu da Beşiktaş Kulübü ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Burada bulunmak keyif verici. TEMSA ve Beşiktaş işbirliği 7 yıldır sürüyor. Bir sponsorluğun 1, 2 yıl sürmesini beklersiniz ama artık 8.yıla geldik. Bu artık bizim için bir iş ortaklığı ve aynı vizyonu paylaştığımız bir birliktelik olarak görüyoruz. Bu yüzden çok heyecanlıyız ve mutluyuz. Beşiktaş’ı geçtiğimiz 7 yılda mücadele ettiği tüm kulvarlarda, gittikleri her yerde araçlarımızla hem yurtiçinde hem Şampiyonlar Ligi yolculuğunda desteklemeye araçlarımızla destekleye ve her yerde evlerinde hissetmeleri için gayret gösterdik. Bunun hentbol ve basketbol ile desteklenmesi bizim açımızdan da çok önemli. Zaman zaman ihtiyaç olduğunda diğer spor branşlarında destek olmaya devam ediyoruz. İki büyük kurum için vizyon birlikteliği. Biz her işimizi tutkuyla yapmaya özen gösteriyoruz. Burada bulunmaktan ve bu işbirliğini paylaşmaktan mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159