TURSE filosuna 41 Mercedes-Benz Sprinter kattı

banner113

Antalya merkezli TURSE Turizm filosuna 41 adet Mercedes-Benz Sprinter kattı. Araçların satışını Mercedes-Benz Otomotiv bayii Hastalya Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 03.03.2023, 01:11 Erkan YILMAZ
TURSE filosuna 41 Mercedes-Benz Sprinter kattı

Özel Haber/ Erkan YILMAZ 

Turizm taşımacılığının en önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1994 yılında kurulan TURSE Turizm filosunu 41 adet Mercedes-Benz Sprinter ile daha da güçlendirdi. Araçların teslimatı 2 Mart 2023 Perşembe günü Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hastalya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün, Hastalya Otomotiv Genel Müdürü Kadri Kaplan, Hastalya Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Ömer Küçükyavuz tarafından TURSE Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Ünver’e teslim edildi.

Ülkemize geçmiş olsun

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Efe Ünver, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistanlı merkezli meydana gelen iki depremin 11 ili etkilediğini ve büyük bir yıkım yarattığını belirterek, “Öncelikle ülkemize geçmiş olsun, milletimizin başı sağolsun. Deprem sonucunda yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yaraların sarılması için herkes seferber oldu. Taşımacılar olarak bizlerde elimizden gelen yardımı yapmak için vargücümüzle çalıştık” dedi.

Yaraların hızlı sarılmasında turizm sektörü çok önemli

Turizmin depremin oluşturduğu yaraların sarılması için çok önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Efe Ünver, “Yaşanan ekonomik kayıpların da hızlı bir şekilde telafi edilmesinde turizm sektörüne büyük sorumluluklar ve görevler düşüyor. Biz yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ülkemizin turizm potansiyeline ve geleceğine güveniyoruz. Ülkemizin dünya turizminden hak ettiği payı alabilmesi ve yaralarımızın hızlı şekilde sarılabilmesi için durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılından tüm olumsuzluklara rağmen çok umutluyuz. Bu umut doğrultusunda zaten filomuzu büyütmeye karar verdik” dedi.

Araç ve insan yatırımlarımıza devam ediyoruz

‘Yeni nesil taşımacılık” anlayışı ile hareket ettiklerini ve bu bağlamda hem araç hem de insan yatırımlarına hiç ara vermeden sürdürdüklerini belirten Efe Ünver, “Ülkemizin ilk ve tek özel sektör sürücü ve turizm çalışanı okulunu Turse Akademi çatısı altında hayata geçirdik. Özellikle turizmin nitelikli ara elaman ihtiyacının da ortadan kaldırılması katma değer yaratıcı bir etkiyi beraberinde getirecektir. En yeni ve en modern araç filosu ile hizmet üretmenin gelen konuklara konfor ve rahatlık yanında aynı zamanda güvenlik unsurunu da sunması açısından büyük önem taşımaktadırGelişen iş hacmimizle birlikte araç filomuzu da geliştirmeye devam ediyoruz. 2023 turizm sezonunda daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek maksadıyla yeni araç yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Mevcut araç parkımıza yeni kattığımız 41 adet Mercedes-Benz Sprinter filomuzu daha da güçlendirdik. Devam eden süreçte hem araç hem de personele olan yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Yorumlar (1)
Hasan 1 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı bir firma.
banner117
15
açık
banner159