banner69

Yüce Auto-Skoda‘dan Abdi İbrahim’e 3150 adetlik teslimat

banner113

Škoda, Türk ilaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim ile olan işbirliğine üst üste ikinci dönem yenilenen sözleşmeyle devam etti ve Abdi İbrahim İlaç’ın tercihi bir kez daha Škoda modelleri oldu. Bu sözleşme kapsamında Yüce Auto-Škoda toplamda 2 bin 700 adet Scala Premium ve 450 adet Superb Prestige teslimatı gerçekleştirecek. Bu teslimatların, Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

banner114
PİYASA 29.07.2023, 12:58 Erkan YILMAZ
Yüce Auto-Skoda‘dan Abdi İbrahim’e 3150 adetlik teslimat

Škoda, geniş ürün yelpazesi, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle farklı müşterin beğenisini toplamaya devam ediyor. Son yıllarda birçok modeliyle filo pazarının da dikkat çeken markası haline gelen Škoda, rekor bir teslimat daha gerçekleştirdi.

Toplam 3150 adetlik araçla marka tarihinin en büyük filo teslimatlarından birine imza atan Yüce Auto-Škoda, kurumsal şirketlere sunduğu hizmetlerle farkını göstermeye devam ediyor. Yenilikçi araçlarla filolara ideal mobilite çözümü sunan Yüce Auto-Škoda, aynı zamanda kurumsal müşterilerine verdiği hızlı hizmetlerle memnuniyetini artırıyor. Markanın sunduğu hızlı çözümler, şirketlerin operasyonlarının hiçbir zaman aksamadan sorunsuz bir şekilde devam etmesine katkı sağlıyor.

2014 yılından bu yana filo pazarında, kurduğu özel departmanla hizmet veren Yüce Auto-Škoda, sektörde her geçen gün payını ve memnuniyetini artırmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159