banner69

55 yıldır nakliyatçı, 20 yıl aradan sonra tekrar otobüs taşımacılığına giriyor

banner113

Konya merkezli Servettin İnanç Nakliyat A.Ş filosuna Tourismo kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon gerçekleştirdi. Yeni Tourismo, Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet verecek.

banner114
ŞEHİRLERARASI 05.11.2022, 11:21 16.12.2022, 12:49 Taşıma Dünyası
55 yıldır nakliyatçı, 20 yıl aradan sonra tekrar otobüs taşımacılığına giriyor

Servettin İnanç Nakliyat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Servettin İnanç, yeni yatırım ve hedefler ile ilgili Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. Servettin İnanç ve ailesinin taşımacılık süreci çok eskilere dayanıyor. Hatta Servettin İnanç, taşımacılık alanında faaliyet gösteren 4. nesil konumunda. 55 yıldır nakliye alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Servettin İnanç, 20 yıl aradan sonra otobüs taşımacılığına tekrar adım atmaya karar verdiklerini belirtiyor: Taşımacılık alanında faaliyet aslında babamın dedesiyle başlamış. Bugün ben 4.nesil olarak devam ettiriyorum. Daha önce otobüsçülük tarafında da bulunulmuş ama daha sonra çıkılmış. Ben uzun süredir otobüs taşımacılığına girmeyi planlıyordum. Bu yıl hareketliliği de görünce tekrar bu alanda olmak istedik ve Mercedes Tourismo yatırımı yaptık” dedi. 

Kamyonda da, otobüste de tercihimiz öncelikle Mercedes 

Servettin İnanç, Mercedes yatırımlarının nedenini de şu şekilde açıkladı: Nakliye tarafında 130’u aşkın kamyon bulunuyor. Filomuzun büyük oranda ağırlığını Mercedes marka kamyonlar oluşturuyor. Hatta bu yıl, 15 kadar da Mercedes kamyon yatırımı yaptık. Alımlarımız sürüyor. Mercedes araçlar her zaman gözdemiz oldu. İşletme maliyetleri, teknolojik donanımları, servis ve bakım imkanları, yedek parça bulunabilirliği ile bizim iş süreçlerimize önemli katkılar sağladı. Otobüs tarafına adım atmaya karar verdiğimizde de tercihimiz tabi ki, yine Mercedes yönünde oldu. Şu an 1 adet Tourismo yatırımı yaptık. 2023 yılında da yine otobüs tarafında da yeni yatırımlarımız olacak. Tabi adetlere önümüzdeki sürece bakarak karar vereceğiz. Ama şimdiden yeni yatırım planı oluşturmuş durumdayız. Bu işin yazı, kışı yok. Hizmet sektöründe her zaman otobüse ihtiyaç olacak. Kamyon tarafında da yatırımlarımız hız kesmeden sürecek. Nakliye tarafı zaten çok hareketliydi ve bu hareketlilik de devam ediyor” dedi.  

Özkaymak sektörün köklü ve kurumsal firması   

Otobüsü Özkaymak Turizm bünyesinde çalıştıracaklarını belirten Servettin İnanç, “Öncelikle Özkaymak Turizm’i seçmemizin nedeni de, kendi şehrimizin ve sektörün köklü ve kurumsal bir firması olması nedeniyle oldu. Hizmet kalitesi anlayışının da yüksek olması önemli bir etken” dedi. 

Bayraktarlar Merkon ile işbirliğinden çok  memnunuz 

Bayraktarlar Merkon ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Servettin İnanç, “Merkon ile zaten uzun yıllardır kamyon alım satımı noktasında iyi bir işbirliğimiz var. Otobüs tarafında ilk önceliğimiz Merkon oldu. Satış Müdürü Sayın Cezmi Ağırtaş bizimle çok yakından ilgilendi. Abi, kardeş gibi olduk. Onun ilgisi, sıcakkanlılığı sayesinde bu işbirliği oldu” dedi. 

Kamyon tarafında başlayan işbirliği otobüs ile devam ediyor 

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’da Servettin İnanç Nakliyat ile kamyon tarafında başlayan işbirliğinin otobüs ile devam ettiğini belirterek, “55 yıla dayanan çok uzun süreli bir taşımacılık süreci olan İnanç ailesi ile bu kez otobüs tarafında işbirliği yapmak bizi mutlu ediyor. Yeni işbirliklerinde de her zaman yanlarında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Yeni Tourismo’nun Servettin İnanç Nakliyat A.Ş’ne hayırlı ve uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. ■

İsmet İnanç, Kemal İnanç, Önder İnanç

Yorumlar (2)
Kankalar ulu cami 1 yıl önce
Hayırlı olsun inşAllah
Ali verimli 1 yıl önce
Hayırlı mubarek olsun rabbim kaza bela vermesin
banner117
15
açık
banner159