banner69

Balıkesir Uludağ 9'uncu Tourismo aracını teslim aldı

banner113

2023 yılı içinde 20 adetlik bir yatırım hedefiyle hareket eden Balıkesir Uludağ Turizm yeni araçlarını parti halinde teslim almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan teslimatla firmanın filosuna 9.’uncu Mercedes-Benz Tourismo katıldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.08.2023, 17:26 26.08.2023, 17:35 Erkan YILMAZ
Balıkesir Uludağ 9'uncu Tourismo aracını teslim aldı

Aracı Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi'nde Balıkesir Uludağ Turizm Bölge Müdürü Sami Temiz teslim aldı. Yeni yatırım süreçleri ve sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sami Temiz, “ Cumhuriyetin 100. yılında 20 Tourismo yatırımı ile filomuzu büyütme kararı alındı. Araçlar partiler halinde filomuzdaki yerini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde 9'uncu Tourismo aracımızı filomuza kattık. Yeni araçlar filomuzdaki yerini almaya devam edecek” dedi.

Okulların açılışı yaklaşıyor, hareketlilik artacak

2023 yaz sezonunun hareketli geçtiğini ve Balıkesir Uludağ Turizm olarak kaliteli ve güvenli hizmet vermeye büyük özen gösterdiklerini belirten Sami Temiz, “Güvenli hizmetin öncelikli koşulları arasında araçların yeni olması, teknolojik açıdan güvenlik standartlarının üst düzeyde olması geliyor. Mercedes-Benz Tourismo araçlarda bu beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Yeni araçlarla yolcularımızda kaliteli ve konforlu hizmet almanın keyfini yaşıyor. Okulların açılmasına az bir süre kaldı sektörde hareketlilik düzeyi artacak. Bu noktada filomuzla ve personelimizle yolcularımızın ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159