banner69

Balıkesir Uludağ Turizm 20 Mercedes Tourismo yatırımı ile sektörde fark yaratıyor

banner113

51 yıldır şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında hizmet koşusunu sürdüren Balıkesir Uludağ Turizm, Cumhuriyetin 100. yılında 20 adetlik 2+1 koltuklu Mercedes Tourismo yatırımının startını verdi. Firma ilk etapta 5 adet Tourismo’yu filosuna kattı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.07.2023, 21:37 Erkan YILMAZ
Balıkesir Uludağ Turizm 20 Mercedes Tourismo yatırımı ile sektörde fark yaratıyor

Balıkesir Uludağ, 20 adetlik Mercedes Tourismo yatırımı ile hedeflerini daha da büyütüyor. Firma 20 adetlik yatırım planı kapsamında ilk etapta 5 adetlik Tourismo otobüsü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim aldı. Araçlar, Mengerler Otobüs Satış Müdürleri Günay Eren ve Hüseyin Tilki tarafından Balıkesir Uludağ Turizm İstanbul Bölge Müdürü Sami Temiz’e teslim edildi. Teslimatta kaptanlarda hazır bulundu.

51 yıldır şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında önceliklerinin her zaman kalite ve güvenlik olduğunu belirten Balıkesir Uludağ Turizm Bölge Müdür Sami Temiz, “Yolcumuzun memnuniyeti, güvenliği her zaman önceliğimiz. 51 yıldır şehirlerarası otobüs sektöründe sahip olduğu tecrübe ile her zaman sektöre öncülük etmiş firmamız bundan sonra öncü olmaya devam edecek. Mercedes otobüslerin ulaştığı teknolojik seviye ve konfor düzeyinden hem kaptanlarımız, hem yolcularımız çok memnun” dedi. 15 Tourismo otobüsün de etap, etap filoda yerini alacağını belirten Sami Temiz, “130’un üzerine çıkan otobüs sayımız ile Balıkesir Uludağ Turizm hem taşıdığı yolcu sayısı hem de hizmet verdiği bölgeler ile hedeflerini de büyütmeye devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159