banner69

Balıkesir Uludağ Turizm yolcu memnuniyeti için host eğitimlerini sürdürüyor

banner113

2024 yılına yılına 20 adet Mercedes-Benz Tourismo yatırım hedefiyle giren ve ilk 6 adet yeni Tourismo aracı filosuna katan Balıkesir Uludağ Turizm, yolcu memnuniyetinin en üst düzeye taşınması için de host eğitimlerini de kesintisiz sürdürüyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 13.02.2024, 10:56 Erkan YILMAZ
Balıkesir Uludağ Turizm yolcu memnuniyeti için host eğitimlerini sürdürüyor

Balıkesir Uludağ Turizm, önce güvenlik ve yolcu memnuniyeti anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. 2024 yılı için 20 adet Mercedes-Benz Tourismo yatırım hedefi belirleyen şirket, bu yatırım planının ilk etabını gerçekleştirerek 6 adet Tourismo’yu filosuna kattı.

250 host 15 günde bir eğitim alıyor

Balıkesir Uludağ Turizm Genel Müdür Yardımcısı Furkan Tekin, yolcu memnuniyetinin sağlanmasında araç yatırımının yanısıra araç içinde seyahat sürecinde kaliteli hizmet vermenin de büyük önem taşıdığını belirterek, “Firma bünyemizde hizmet veren 250 host personelimiz ile her 15 günde biraraya geliyor ve hizmet kalitesinin daha da arttırılmasına yönelik eğitimler veriyoruz. Kalitenin artmasının öncelikli unsurunun da personelin de görüşlerini almak olduğunu biliyoruz. Eğitim verirken onların da görüşlerini dinliyor ve sürecin en iyi şekilde yönetilmesi için birlikte hareket ediyoruz. Personele yolcu ile doğru iletişim kurmanın önemini ve ikramın sunuş şeklini aktarıyoruz. Ayrıca personelimize yeni araçların teknolojik özelliklerine yönelik bilgilendirmelerde de bulunuyoruz” dedi.

Kaptanlara da eğitimler veriliyor

Balıkesir Uludağ Turizm Genel Müdür Yardımcısı Furkan Tekin, host eğtimlerinin yanısıra kaptanlara yönelik olarak da periyodik olarak eğitim verdiklerini de belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159