Bayraktarlar Merkon’dan Günaydın Tesisleri AŞ’ye Tourismo 16

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon, Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü ve aynı zamanda Günaydın Dinlenme Tesisleri ve Gülpınar Petrol Sahibi Kemal Gülpınar’a 4 Temmuz 2022 tarihinde Tourismo teslimatı gerçekleştirdi. Araçların teslimatında Ziya Erkeç, Hasan Hüseyin Kaplan ve Zafer Yılmaz hazır bulundu.

banner114
ŞEHİRLERARASI 18.07.2022, 11:56 18.07.2022, 12:06 Taşıma Dünyası
Bayraktarlar Merkon’dan Günaydın Tesisleri AŞ’ye Tourismo 16

Yenileme yatırımı yaptıklarını belirten Günaydın Dinlenme Tesisleri ve Gülpınar Petrol sahibi Kemal Gülpınar, Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu: “Teslim aldığımız araçla birlikte Özkaymak Turizm bünyesinde yine 3 aracımız hizmet veriyor olacak. Aslında 1 Tourismo yatırımı daha yapmayı çok istedik, ancak araç temini mümkün olmadı. Yıl sonuna doğru 1 Tourismo yatırımı yapmayı daha planlıyoruz. 2009 yılından beri Özkaymak Turizm bünyesinde araçlarımızın hizmet vermesinden de çok memnunuz. Sayın Erol Özkaymak ile abi kardeş ilişkisi içinde çok güzel bir diyalog ile çalışıyoruz.” 

Otobüsçülüğü özlemişiz

Bayramda yolcu talebinin çok yoğun olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gülpınar, “2 yılı aşkın süredir yaşadığımız zorlu pandemi sürecinin ardından bayramla birlikte artan yolcu talebiyle gördük ki, gerçekten otobüsçülüğü özlemişiz. Özümüze döndük. Bayramdan sonra da hareketliliğin devam edeceğini düşünüyoruz. Bizim sabit turumuz Konya-Antalya-Alanya olduğu için 3 ay boyunca işimiz güzel olur. Bilet fiyatlarımız da iyi seviyeye geldi. Mazot fiyatlarında bir miktar gerileme olması da bizi mutlu ediyor. Çok şükür, işlerimiz şu anda iyi. Bu vesileyle tüm sektörümüzün Kurban Bayramını kutluyoruz, kazasız, belasız bol kazançlar diliyoruz” dedi. 

Yeni yatırım ve Mercedes tercihi 

Kemal Gülpınar, yeni otobüs yatırımlarının ve Mercedes tercihinin nedenlerini açıkladı: “Araç fiyatlarının daha da artabileceği düşüncesi bizi yeni yatırıma yönelten nedenlerden birincisi. Diğer neden ise yeni araçların işletim sürecinde sağladığı avantajlar, araçların teknolojik donanımları ve yüksek konfor düzeyleri. Yeni yatırımda da tercihimiz hep Mercedes yönünde oluyor. Rahmetli babam, ‘Yıldızdan Şaşma’ derdi. Bizim de tercihimiz hep Mercedes oldu. Mercedes’çiyiz biz.” 

Bayraktarlar Merkon destek oluyor 

Bayraktarlar Merkon ile yıllardır iyi bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirten Kemal Gülpınar, “Gerçekten her süreçte bize destek oluyorlar. Bayraktarlar Merkon ile işbirliği yapmaktan çok memnunuz. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimiz devam edecek” dedi. 

Yıllar süren işbirliği 

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş da, Gülpınar ailesi ile uzun yıllardır işbirliği içinde olduklarını belirterek, “Pandemi sürecinde, 2021 yılında Sayın Kemal Gülpınar’a yine Tourismo teslimatı gerçekleştirmiştik. Bayram öncesinde yine bir Tourismo teslimatı gerçekleştirdik. İşbirliğimiz sürecek. Yeni Tourismo’nun hem Gülpınar ailesine hem de Özkaymak Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Sektörümüzün de Kurban Bayramını kutluyorum, kazasız, belasız bol kazançlı bir bayram diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159