banner69

Bayraktarlar Merkon’dan Metro Turizm bireyselcisi Asker Ali ve Oğulları’na Tourismo teslimatı

banner113

Bayraktarlar Merkon otobüs teslimatlarını sürdürüyor. Metro Turizm bireyselcisi Asker Ali ve Oğullarına Tourismo teslimatı gerçekleştirildi. Yeni Tourismo Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel giydirme ile seferlere çıkacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 24.01.2024, 21:18 25.01.2024, 15:20 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Metro Turizm bireyselcisi Asker Ali ve Oğulları’na Tourismo teslimatı

Özel Haber/Erkan YILMAZ

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle ile Metro Turizm bireyselcisi Asker Ali ve Oğulları’na 1 adet Tourismo teslimatı Hasan Aytemuz ve Mehmet Aytemuz’a gerçekleştirildi. Yeni yatırım ve sektördeki mevcut durumla ilgili Mehmet Aytemuz Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 50 yıldır tamir ve bakım servisleri bulunduğunu ve şu anda Mercedes araçlara Konya’da hizmet verdiklerini belirten Mehmet Aytemuz, “Babamla birlikte Asker Ali Oğulları olarak servis işini yaparken bir yandan da bireysel otobüsçü olarak da hizmet veriyoruz. 2008 yılından beri Metro Turizm bünyesinde araçlarımızı çalıştırıyoruz. Şu anda yeni yatırımla birlikte Metro Turizm filosunda 1 adet 2020 Travego, 1 adet 2020 Tourismo ve son olarak yeni teslim aldığımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı giydirmesi yaptırdığımız 2023 model Tourismo aracımızla 3 otobüsümüz oldu” dedi.

2023 iyi bir yıldı, 2024’den de beklentilerimiz olumlu

2023 yılından memnun olduklarını ve 2024’ten de beklentilerinin olumlu olduğunu belirten Mehmet Aytemuz, “ Allah kaza, bela vermesin, biz işlerimizden memnunuz.İnşallah 2024 yılı da iyi geçer. Araçlarımız Konya’dan Keşan, Tekirdağ, Hatay, İzmir, Antalya-Alanya, Samsun ve Trabzon hatlarında çalışıyor. 2024 yılında da nasip olursa yeni yatırım planlarımız var” dedi.

Mercedes araçlar 10 Numara

Mehmet Aytemuz, Mercedes araç tercihlerini de şu şekilde açıkladı: Babamızın da, bizim de tercihimiz hep Mercedes markası oldu. Bizim için Mercedes araçlar 10 Numara. Teknolojisinden, konforundan çok memnunuz. Şu anda bizi en çok memnun eden otomatik vites olmaları. Kamera sistemi Travego araçlarda var. Biz Tourismo aracımızda olmasını istedik ancak yetişmedi” dedi.

Bayraktarlar Merkon ile işbirliğinden memnunuz

Yıllardan beri Bayraktarlar Merkon ile işbirlikleri içinde olduklarını ve memnun olduklarını da belirten Mehmet Aytemuz, “Bayraktarlar Merkon’un ilgisi ve desteğinden memnunuz. Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’da her zaman ilgisini ve desteğini bize gösteriyor” dedi.

Servisimizi 81 ildeki otobüsçüler tanıyor

Asker A li ve Oğulları olarak servis hizmeti tarafında başarıyla süreci yönettiklerini belirten Mehmet Aytemuz, “Servisimiz 81 ilde iyi hizmet süreci ile otobüsçü tarafında çok iyi tanınıyor. Bizde babamızın yanında bu işe atıldık ve devam ettirdik. Otobüsçülük tarafına yeni nesil çok sıcak bakmıyor ama bana göre ilerleyen dönemde çok takdir edilecek ve parmakla aranacak bir meslek olacak” dedi.

Personelin emeğini karşılığını verirseniz sorun yaşamazsınız

Kaptan bulmakta sorun yaşamadıklarını vurgulayan Mehmet Aytemuz şunları söyledi: Eğer siz çalışanına emeğinin karşılığını verirseniz, personeli bulmakta da sorun yaşamazsınız. Her işin en önemli unsuru bu. Karşılığını alırsa sizin paranızda da gözü olmaz ve işini severek yapar. Siz de personel bulmakta sorun yaşamazsınız. Sektör bireysel otobüsçü de bulmakta zorlanıyor. Bunda en önemli etken de maliyetlerin çok artması. Artık otobüs yatırımı yapmak çok kolay değil” dedi.

Yeni Tourismo Asker Ali ve Oğulları’na hayırlı, uğurlu olsun

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’ta Asker Ali Oğulları olarak sundukları servis hizmeti ile otobüsçüler tarafından çok tanındığını belirterek, “ Babaları bizde atölye şefi olarak yıllarca çalışmış. Daha sonra da Mercedes bakım ve tamir işine girmişler. Bizde uzun yıllardır aile ile işbirliği yapmaktan memnunuz. Yeni araçlarının hem aileye hemde Metro Turizm’e hayırlı ve uğurlu olmasını bol kazançlar getirmesini diliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159