Beydağı Turizm, 50. yılında 10 adet Mercedes-Benz Travego 16 2+1 otobüs yatırımı gerçekleştirdi

banner113

Kurulduğu günden bu yana tercihini Mercedes-Benz yıldızlı otobüslerden yana kullanan Beydağı Turizm, Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı son teknolojiye sahip 10 adet Travego 16 2+1 otobüsünü teslim aldı. Sektörde 50. yılını kutlayan şirket, satın aldığı 10 adet Mercedes-Benz Travego 16 2+1 ile filosundaki araç sayısını 27 adede çıkardı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 15.04.2022, 15:39 23.04.2022, 10:13 Taşıma Dünyası
Beydağı Turizm, 50. yılında 10 adet Mercedes-Benz Travego 16 2+1 otobüs yatırımı gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk Bayisi Mengerler tarafından yapılan 10 adet Travego 16 2+1 satışının ardından Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde 15 Nisan 2022 tarihinde bir teslimat töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Müdürü Burak Batumlu ve Mengerler İstanbul Genel Müdürü Güven Onan, Otobüs Satış Müdürleri Günay Eren ve Hüseyin Tilki tarafından, Beydağı Turizm ortakları Aydın İkde, Sönmez İkde, Murat Mutlu, Reşat Mutlu ve Mert Mutlu’ya teslim edildi.

50 yılı bitirebilmek hiç kolay değil

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu’da konuşmasına, “2 gün önce 13 Nisan 2022 tarihinde Malatya Medine Turizm firmasına gerçekleştirilen teslimatı hatırlatarak, “Bu haftayı Malatya haftası olarak ilan ettik. Bu hafta Malatya firmalarımıza teslimatlar gerçekleştirdik. Bu yapacağımız teslimat da en değerlilerinden bir tanesi. Çünkü araçların üzerinde de yazıyor. 50. Yıl. Dile kolay 50 yıl hiç kolay değil. Kurumsal firmalarda 50 yılı bitirmek ve süreci devam ettirebilmek inanın hiç kolay değil. Bunun için çok büyük gayret ve efor sarfettirmeyi ve ileriye yönelik doğru adımlar atmanız, doğru marka yönetimi yapma gerekliliğini getiriyor. Malatya Beydağı Turizm’de yıllardır Mercedes markasını tercih eden çok çok değerli bir firmamız, iş ortağımız. Ben bu vesileyle Malatya Beydağ Turizm ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Böylesine zor dönemde yatırım cesaret işi

Bu büyük yatırımların böylesine zor bir dönemde yapılmasının kolay olmadığını belirten Batumlu, “ Çok kolay alınabilecek kararlar değil. Büyük cesaret gerektiriyor. Hepsinden öte hesap, kitap işi. Bu vesileyle ben bu satışta emeği geçen Mengerler Ticaret satış ekibine teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Malatya Beydağ ailesine de bugün kü törene katıldıkları için teşekkür ediyorum. Geleceğe yönelik bu işbirliğinin katlaya katlaya devam etmesini diliyorum” dedi.

Tercihimiz hep Mercedes oldu

Beydağı Turizm ortaklarından Sönmez İkde, törende yaptığı konuşmada, “Sektördeki 50. yılımızı 10 adet Travego 16 2+1 yatırımı ile taçlandırdığımızı düşünüyorum. Yeni satın aldığımız otobüslerimizle araç parkımızı genişletirken, sunduğumuz yüksek hizmet kalitesini de artırdığımıza inanıyorum. Kurulduğumuz günden bu yana filomuz hep Mercedes araçlar oldu. 302’den V8’e, V6’lardan, 303. 304. 403’lere kadar. Biz Mercedes’in içinde doğduk, Mercedes’in içinde seyahat ettik. Mercedes ile büyüdük dememiz daha doğru olduk. Tabi ki Mercedes otobüslerin 2.El değeri, yakıt tasarrufu önemli detaylar ve tercih noktası oluyor. Bu satışta Mercedes-Benz Türk Bayisi Mengerler’in bu süreçte bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu yıl planlarımızda 15 adet üzerinde konuşmuştuk. Bir aksilik olmazsa 5 adet daha alarak hedeflerimize ulaşmış olacağız. Bu fabrikanın burada olması bence ülkemiz için çok büyük değerdir. Bu değere herkesin sahip çıkması gerekiyor. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen otobüslerin satışında emeği geçen tüm Mercedes-Benz Türk yönetimine, Mengerler Ticaret’in çalışanlarına, finansman desteği sağlayan Mercedes-Benz Kamyon Finansman’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni araçlar hayırlı olsun

Mengerler İstanbul Genel Müdürü Güven Onan ise, şunları söyledi: “ Bu 10 adetlik alım için Sayın Sönmez İkde’ye , Beydağı Turizm firmasına Sayın Günay Eren’e çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Yeni araçlar hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (1)
Osman Duran 2 yıl önce
Beydağı turizme hayırlı, uğurlu olsun.
banner117
15
açık
banner159