banner69

DAE Turizm filosuna 10 adet TEMSA Maraton VIP kattı

banner113

TEMSA yurt içinde araç teslimlerine hız verdi. Maraton VIP ile şehirlerarası ulaşım şirketlerinden tam not alan şirket, Dae Turizm’e 10 adet Maraton VIP otobüs teslim etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 13.05.2022, 13:50 Erkan YILMAZ
DAE Turizm filosuna 10 adet TEMSA Maraton VIP kattı

TEMSA Ulaşım Araçları, ihraç ettiği otobüslerle yurtdışında atağa geçerken yurtiçinde de araç parkını genişletmeyi sürdürüyor. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte filolarını büyütmeye giden şirketlerin tercihi yine TEMSA oldu. TEMSA son olarak, Dae Turizm’e 10 adet Maraton VIP teslimatı gerçekleştirdi.

Kamil Koç’un Bodrum işletmeciliğini yürüten Dae Turizm, filosuna 10 adet Maraton VIP kattı. Araçlar Adana’da düzenlenen törenle Dae Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Coşkun’a TEMSA Otobüs Satış Direktörü Baybars Dağ tarafından teslim edildi.

Tercihimiz yine TEMSA oldu

TEMSA Maraton VIP yatırımlarına yönelik açıklamalarda bulanan Dae Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Barış Coşkun, “Yeni aldığımız Maraton VIP araçlarımız yine Kamil Koç filosunda hizmet verecek. Bodrum, Çeşme, Özdere hattında çalışacak. Filomuzun tamamı TEMSA marka araçlardan oluşuyor. 23 adet Safir aracımız bulunuyor. 10 adetlik Maraton VIP yatırımı ile bu sayı 33’e ulaştı. Filomuzdaki TEMSA araçlardan duyduğumuz memnuniyet yeni yatırımlarımızı da TEMSA’dan yana tercih etmemize vesile oldu. Maraton tercihimizde teknolojik açıdan üst düzeyde bir araç olması etken oldu. Ayrıca Maraton kullanıcıları ile yaptığımız görüşmelerde yakıt tüketimi konusunda duyulan çok yüksek bir memnuniyet seviyesi var. Yeni kullandıkları motor teknolojisi sayesinde “Yakıtta cimri bir araç” olması çok cazip, düşük yakıt tüketimi var. TEMSA’nın satış sonrası süreçlerinden de oldukça memnunuz. Kaptanların duyduğu memnuniyette yeni yatırımlara ışık tutuyor. Yıl sonuna doğru filodaki tüm araçları yenileme planımız var. Eylül-Ekim gibi filonun tamamını yenilemiş olacağız Gönlümüz TEMSA’dan yana” dedi.

DAE Turizm'in filosunan tamamı TEMSA

TEMSA Otobüs Satış Direktörü Baybars Dağ ise, filosunun tamamı TEMSA marka araçlardan oluşan Dae Turizm’e 10 Maraton VIP teslimatı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte sezon açıldı. Bayram sürecinde yolculuk talebinden de firmalar memnun. Sezondan da beklentiler yüksek. Bu beklentiler doğrultusunda firmalar yeni yatırımlarla filolarını güçlendiriyor. Dae Turizm’de seyahatlerde konfor düzeyi yüksek hizmet sunabilmek adına Maraton VIP yatırımında bulundu. Filosunun tamamının TEMSA marka araçlardan oluşması da bizleri ayrıca gururlandırıyor. Maraton VIP araçlar, Kamil Koç filosunda hizmet verecek. Yeni araçların hem Dae Turizm’e hem de Kamil Koç’a hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Dae Turizm ile iş birliğimiz artarak devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159