banner69

Gelecek Otomotiv’den Muş Yolu Turizm’e 2 Travego teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk’e 2024 yılı için 14 adet Travego siparişi veren Muş Yolu Turizm 2 adet Travego aracını teslim aldı. Aracın satışını Gelecek Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 29.02.2024, 13:09 01.03.2024, 00:42 Erkan YILMAZ
Gelecek Otomotiv’den Muş Yolu Turizm’e 2 Travego teslimatı

Muş Yolu Turizm, 2024 yılında filosunu büyütmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk’e 14 adet Travego siparişi veren Muş Yolu Turizm 2 adet Travego aracını filosuna kattı. Araçlar, Mercedes-Benz Türk Filo Satış Koordinatörü Taylan Özyiğit ve Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün tarafından Muş Yolu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Özkan’a teslim edildi.

Özel Röportaj /Erkan YILMAZ

Her 2 yılda bir araçları yenilemeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirten Muş Yolu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Özkan, “ Yolcularımıza her zaman en iyi, en konforlu hizmeti sunma hedefiyle hareket ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda da yatırımlarımızı 34 yıldır Mercedes markası ile sürdürüyoruz. 2024 yılı için de Mercedes-Benz Türk’e 14 adet Travego siparişi verdik. Bu siparişlerin ilk 2 adetini daha önce filomuza kattık. 2 adetini de 28 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen törenle teslim aldık. Toplam 4 Travego’yu filomuza kattık. Yıl içerisinde filomuza yeni araçların katılımı sürecek. Yeni araç yatırımı artık bir zorunluluk. Çünkü yeni araçlar hem düşük yakıt tüketimi ile işletme avantajı sağlıyor, hem de bakım masraflarınızı aşağıya çekiyor” dedi.

2025 hedefi 20 Travego

Muş Yolu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Özkan 2025 yılı içinde 20 adet Mercedes-Benz Travego alımı planladıklarını belirterek, “Filomuzu daha da büyütmeye devam edeceğiz ve 2025 yılında hedefimiz 20 adet Travego almak” dedi.

Bizim işimiz hep 'Yıldız' tercihimiz de 'Mercedes'

Filolarında şu anda 15 otobüs bulunduğunu ve tamamının da Mercede-Benz markasından oluştuğunu belirten Mazhar Özkan, Mercedes tercihlerini de şu şekilde açıkladı: Mercedes-Benz markası dışında bir markayı tercih etmiyoruz. Bizim işimiz hep ‘Yıldız’ tercihimiz de hep ‘Mercedes’ yönünde oldu. Bundan sonra da bu şekilde olacak. Yalnız ben Mercedes-Benz Türk’ten de bir özel bir yerimizin olmasını istiyorum. Çünkü 2018 yılında lansman arabası olan ilk siyah Travego’yu filomuza biz kattık ve bölgede Travego’nun yaygınlaşmasında çok önemli katkılarımızın olduğuna inanıyorum” dedi.

Gelecek Otomotiv’den çok memnunuz

Gelecek Otomotiv ile gerçekleştirdikleri işbirliklerinden de çok memnun olduklarını belirten Mazhar Özkan, “Hem Gelecek Otomotiv’den hem de Sayın Cüneyt Ergün’den çok memnunuz. O bir tane. Bundan sonraki süreçte de yeni alımlarda Gelecek Otomotiv ve Cüneyt Ergün ile işbirliği yapmayı istiyoruz” dedi.

Uçak bilet fiyatları artacak, yolcunun talebi otobüs olacak

2024 yılından yolcu talebi anlamında da umutlu olduklarını ve bu umut doğrultusunda yeni yatırımlar yaptıklarını belirten Mazhar Özkan, “Şu anda kış sezonu nedeniyle uçak bilet fiyatları çok geriledi. Ama ben yazın bu fiyatlarda kalmayacaklarını ve geçen yıl çok daha üzerinde fiyatlara taşıma yapacaklarına yönelik duyumlar alıyorum. Eskiden de bu böyleydi. Uçak ve otobüs bileti arasındaki makas çok yüksekti. Son yıllarda bu makas daraldı ama 2024 yaz sezonunda uçak bilet fiyatları olması gereken noktaya gelecek. Bu noktada biz de ekonomik olarak tercihte öne çıkacağız” dedi.

Yeni süpriz hatlarımız olacak

2024 yılı yaz sezonunda süpriz hatlar açmayı planladıklarını belirten Mazhar Özkan, “En iyi, en konforlu hizmet anlayışımızı daha fazla yolcu ile buluşturmak istiyoruz. Bunun içinde yeni hatlar planladık” dedi.

İşbirliğimizi 2025’e taşımayı konuşuyoruz

Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Muş Yolu Turizm ile işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Sayın Mazhar Özkan ile olan diyologumuz çok güzel. Biz işbirliği süreçlerini 2024 yılından 2025’e taşımayı da konuştuk. 2025’de 20 araç alım hedefleri var. Biz her süreçte Muş Yolu Turizm’e destek vermekten ve işbirliği yapmaktan mutlu olacağız. Yeni Travego araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159