Has Otomotiv’den Metro Turizm’e Travego Black Edition teslimatı

banner113

Metro Turizm filosunu Mercedes-Benz Türk’ün 41 yolcu kapasiteli yeni otobüsü Travego Black Edition ile güçlendirdi. 1990 yılından beri şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Metro Turizm, Has Otomotiv’e siparişini verdiği Travego16 (2+1)’i Has Otomotiv’in Hadımköy’deki lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ayyıldız, “Pandemi sonrası ekonomide yaşanan zorlu koşullara rağmen 100 araçlık bir yatırım planladık. Bu planlama çerçevesinde ilk tercihimizi Mercedes markasından yana kullanarak Has Otomotiv ile 10 adet Mercedes Travego yatırımı konusunda anlaşmış bulunmaktayız” dedi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.07.2022, 15:53 02.07.2022, 16:12 Erkan YILMAZ
Has Otomotiv’den Metro Turizm’e Travego Black Edition teslimatı

Hadımköy’de 29 Haziran Çarşamba günü düzenlenen törene TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ayyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Danışmanları Erdem Yücel, Mehmet Erdoğan ve Muammer Sertoğlu, Genel Müdür Mustafa Öner, Genel Müdür Yardımcıları Hakan Özder, Resul Kılınç, Ömür Taşkın, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, TOFED Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Cihan Karatepe, Hakan Öztürk ve Emre Öztürk katıldı.

100 adetlik otobüs yatırımı planladık

Kaliteli ve konforlu hizmet için yeni araç yatırımlarının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ayyıldız; Faaliyet göstermekte olduğumuz hizmet sektörü içerisinde kalite, konfor, yenilik ve müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Hizmet standartlarımızın yükselmesinde tüm birimlerimiz ile koordineli olarak çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük otobüs filosu ve acente satış ağına sahip olan Metro Turizm olarak, pandemi sonrası ekonomide yaşanan zorlu koşullara rağmen 100 araçlık bir yatırım planladık. Bu planlama çerçevesinde ilk tercihimizi Mercedes markasından yana kullanarak Has Otomotiv ile 10 adet Mercedes Travego yatırımı konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Uzun bir aradan sonra güçlü sermaye yapımızı kullanarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu doğrultuda Metro Turizm’in büyümesinde ve bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan bireysel otobüs işletmecilerimizin önemini ve kıymetini çok iyi biliyoruz. Hali hazırda uygulanmakta olan ertesi gün ödeme sistemi ve komisyon ödemelerinin yeterli gelmediğinin farkında olarak yeni avantajlı finansal model ile sektörde ödeme sistemine yepyeni bir boyut kazandırıyoruz” dedi.

Yeni iş modeli ile yatırımcılara finansman desteği

Oluşturdukları yeni iş modeli ile yatırımcılara finansal destek sağladıklarına destek çeken Özgür Ayyıldız, “Tüm Türkiye’de uyguladığımız komisyon indirimleri ve yakın zamanda faaliyete geçecek olan anında ödeme projesiyle yatırımcılarımıza ihtiyaçları olan finansal desteği sağlıyoruz. 7/24 çağrı merkezi desteği ile bireysel iş ortaklarımızın hakediş ödeme talepleri 1 gün dahi beklemeden 15 dakika içerisinde hesaplarına yansıtılıyor. Yeni çalışma modelimizin sektörde bireysel otobüs sahibi yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Yaz sezonu hazırlıkları kapsamında uygulamaya aldığımız modelle ve komisyon indirimleriyle işletmecilerin bizimle çalışmayı tercih ettiğini ve bu sayıların günden güne artış gösterdiğini belirtmek isterim. Bununla beraber devam eden özmal araç yatırımlarımızla, büyüme trendi çizgimizde kalmayı hedefliyoruz. Hepimiz için iyi bir sezon ve bol kazançlı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Yeni Travego’nun Metro Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum

Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali da şunları söyledi: “Metro Turizm her yıl büyüyen hedeflerle yoluna devam ediyor. Bu büyüyen hedeflerine ileri teknoloji ürünümüz Travego16 ile katkı sağlamaktan ve yeni araçlarını teslim ettiğimiz için çok mutluyuz. Şirket olarak, her zaman daha iyisini sunmak hedefi ile faaliyetlerimizi sürdürüyor ve her geçen gün müşterilerimize daha gelişmiş araçlar sunmak için durmaksızın çalışıyoruz. Metro Turizm firması da yolcu taşımacılığı sektörünün yıldızı olan Travego’dan yana tercihini yaptı. Yeni teslimatla birlikte otobüs filosunun gücünü önemli oranda artıran firmamıza son teknoloji ile donatılan araçlarımızın hayırlı olmasını bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159