Hasmer Otomotiv’den Malatya Medine Turizm’e Travego teslimatı

banner113

26 yıldır karayolu yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Malatya Medine Turizm Mercedes otobüs yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. Hasmer Otomotiv gerçekleştirdiği satış ile Travego Malatya Medine Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Keskin ve Ramazan Keskin’e teslim edildi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 08.08.2022, 15:24 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Malatya Medine Turizm’e Travego teslimatı

Malatya Medine Turizm, 2022 yılı için belirlediği 10 otobüs yatırım hedefine adım adım ilerliyor. Nisan ayında 4 adet Travego otobüsü filosuna katan firma 5’inci Travego otobüsünü Hasmer Otomotiv’den teslim aldı. Aracı Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde Malatya Medine Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Keskin ve Ramazan Keskin teslim aldı. Bu yıl için 10 adetlik Mercedes otobüs yatırımı hedefi belirlediklerini belirten Ünal Keskin, “ Şu anda 4 adeti Hasmer Otomotiv’den olmak üzere 6 otobüsü filomuza kattık. Gelecek hafta teslim alacağımız otobüsle yeni otobüs yatırımımız 7 adete ulaşacak. Yıl sonuna kalmadan 10 adetlik yatırım hedefimizi gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bu süreçte Hasmer Otomotiv ve Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’in bize verdikleri destekler için teşekkür ederiz” dedi.

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, Malatya Medine Turizm’in 2022 yılı için belirlediği hedeflere adım adım ilerlediğini belirterek, “ Firmalar tüm zorluklara rağmen yeni yatırımlarla filolarını büyütmeye ve yolcularına kaliteli ve güvenli hizmet verme gayreti içerisinde. Malatya Medine Turizm’e yeni Travego aracın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yatırım sürecinde her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159