banner69

Kale Seyahat 2024’de filosuna 60 otobüs katacak

banner113

2024 yılında sektördeki liderliğini güçlendirmek ve müşterilere daha konforlu bir yolculuk deneyimi sunma misyonunu sürdürmek adına Kale Seyahat, toplamda 60 aracı filosuna dahil ederek büyük bir atılım gerçekleştirecek. Kale Seyahat, 2024’ün ilk yatırımı olan 5 adet Mercedes-Benz Travego araçları filosuna kattı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 20.01.2024, 13:57 09.02.2024, 22:29 Erkan YILMAZ
Kale Seyahat 2024’de filosuna 60 otobüs katacak

Kale Seyahat, büyüyen filosuyla müşterilerine son derece konforlu, güvenli ve yenilikçi bir seyahat alternatifi sunmayı hedefliyor.

“Kale Seyahat olarak, 2024'e yenilik ve konforla adım atıyoruz”

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi her yıl büyüyen filolarıyla şirketin ekonomik gücünü ve lider konumunu bir kez daha gözler önüne serdiklerini belirterek, “Yatırımlarımız artarak devam edecek. Firmamızın sürekli yenilikçi ve müşteri odaklı bir yaklaşıma sahip olması, sektördeki liderliğimizi güçlendirmeye devam etmemize olanak tanıyor. 2024'te de yatırımlarımızı artırarak, müşterilerimize en üst düzeyde konfor ve güvenlik sunacak yeni projeleri hayata geçireceğiz."

“Kale Her Yerde”

"Kale Her Yerde" sloganıyla yeni sezonda daha da genişleyen güzergahları ve artan sefer sayılarıyla yolcularına daha fazla seçenek sunacaklarını vurgulayan Ali Rıza Çelebi, “Yenilenen filomuz ve genişleyen hizmet ağımız ile şehirler arası seyahatlerde müşterilerimize daha güvenli, daha hızlı ve çok konforlu bir ulaşım sağlamayı amaçlıyoruz. Konfor ve güvenlik hep ön planda tuttuk. Her detayı düşünerek, müşterilerimize unutulmaz bir seyahat deneyimi vadediyoruz. Planlarımız arasında, farklı destinasyonlara açılan yeni seferlerle birlikte müşterilerimize daha geniş bir ulaşım ağı sunma hedefimiz bulunuyor” dedi.

Kale Premium ayrıcalıkları çok yakında!

Kale Seyahat Satış ve Pazarlama Direktörü Erhan Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde sadece Kale Seyahat'te bulunan Neoplan Skyliner ile Kale premium seferlerinin çok yakında başlayacağını duyurdu. "Kale Premium ayrıcalıklarıyla seyahat edenler, lüks ve konforun ötesinde bir deneyim yaşayacaklar. Yakında başlayacak olan bu seferlerle, müşterilerimize benzersiz ve unutulmaz bir yolculuk vadetmekten mutluluk duyuyoruz."

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159