banner69

Kale Seyahat filosunda Travego'lar hizmet vermeye başladı

Yaptığı yatırımlarla, son dönemde ortaya koyduğu başarılı ve yenilikçi atılımların adından sıkça söz ettirmeye devam eden Kale Seyahat, 48. yaşını kutladığı bu yılda, büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 13.06.2023, 18:55 13.06.2023, 19:04 Taşıma Dünyası
Kale Seyahat filosunda Travego'lar hizmet vermeye başladı

Müşteri memnuniyetini her zaman öncelik olarak gören Kale Seyahat, hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Filosuna eklediği 2023 Travego model araçlarla hizmet vermeye başladı. Son model olan araç, iç mekanında geniş koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik özellikler bulunuyor. Araç aynı zamanda geniş bir bagaj alanı ve geliştirilmiş özelliklerle donatılmış durumda.

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi'nin yer aldığı teslimat töreninde, Türkiye’nin en genç kadın uzun yol şoförü Serenay Göç tarafından ilk sürüş gerçekleştirildi.

Son dönemde eklenen yeni araçlar, en son teknolojiye sahip donanımlarla hizmet vermeye başlamıştır. Yenilenen araç filosu, Kale Seyahat'in yolcularına sunduğu hizmet kalitesini bir adım ileriye taşıyor. Konforu ile dikkat çeken bu araçlar, seyahat deneyimini baştan sona değiştiriyor.

Kale Seyahat Yönetim kurulu başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi, yenilenen araç filosunun müşteri memnuniyetini artıracağına inandıklarını belirtti. Çelebi, "Son dönemde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla araç filomuzu modernize ettik ve en son teknolojiye sahip araçlarla donattık. Yolcularımıza daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunmak için araçların iç tasarımını da gözden geçirdik. Yolcularımızın seyahatlerini daha keyifli hale getirmek için çalışıyoruz ve geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli olarak iyileştirmeler yapıyoruz. Yolcularımızın rahatlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Yeni araçlarımızla birlikte daha konforlu seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve yolculuk kalitesinin yükseltilmesi için sürekli olarak filomuzu yenilemeye devam edeceğiz." dedi.

Kale Seyahat, filosuna eklediği yeni araçlarla birlikte daha iyi bir hizmet sunmaya devam ederken, güzergâhına yeni iller de eklemeyi sürdürüyor. Başta büyükşehirler ve tatil bölgeleri olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanına bu konforu sunmayı hedefleyen Kale Seyahat, yenilenen filosuyla seyahat sektöründe adından çokça söz ettirecek. Cumhuriyetin 100.yılına özel araç filosunu daha genişletmeyi hedefleyen Kale Seyahat, yeniliklerine ve hizmetlerine hızla devam ediyor.
Bu sezonda Kale Seyahat, yolcularını eşsiz deneyimlere davet ediyor. Kale Seyahat’ın filosuna eklediği yeni araçlarla eşsiz bir yolculuk deneyimi için www.kaleseyahat.com.tr/ internet sitesi üzerinden veya 0850 811 59 59 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159