banner69

Karamürsel Otogarında bayram hazırlığı

banner113

Ramazan Bayramı öncesinde Karamürsel Otogarının parke taşları yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi tarafından çökme meydana gelen Karamürsel Otogarında şehirlerarası otobüslerin yanaştığı peronlardaki parke taşları bayram öncesi yenilenerek vatandaşın hizmetine sunuldu.

banner114
ŞEHİRLERARASI 30.04.2022, 12:23 Erkan YILMAZ
Karamürsel Otogarında bayram hazırlığı

Otobüslerin peronlara yanaştığı kısımda parke taşlarının çökmesi sebebiyle sıkıntı yaşayan vatandaşın imdadına Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi yetişti. Bayram öncesi vatandaşların şehir dışı ulaşımı için sıklıkla kullandığı otogarın peron parke taşları yenilendi.

300 metrekare parke taşı yenilemesi yapan 4 kişilik Yol Bakım Timi kısa süre içerisinde çökme olan kısımlardaki parkeleri sökerek zemini iyileştirmesi yapıp tekrar parke taşlarını döşedi. Karamürsel Otogarında otobüslerin peronlara yanaştığı kısımdaki zemin sıkıştırılarak stabilize ve kum serilerek Yol Bakım Timi tarafından parke taşı döşendi.

Yorumlar (2)
Murat durak 2 yıl önce
Bayramdan önce yapmaları lazımdı bu işi terminaller dolu ve yoğunluk basladi neyseki fazla uzun sürmedi.darisi diğer yavru terminale köy ve İzmit arabalarinin kalktığı yere.ayrica terminalde tuvalet ücreti 2₺ le onu anladimda adam turnike koymuş bozugu olmayan giremiyor.boyle birşey olurmu .gece yolcusu var şoförü var dimi ama
Hasan yavuz 2 yıl önce
Evet Murat bey katılıyorum
banner117
15
açık
banner159