banner69

Kâmil Koç Multimedya uygulaması yolculara kesintisiz kişiselleştirilmiş eğlence imkânı sunuyor

banner113

Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek: “Kâmil Koç Multimedya özgün altyapısı ile TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişimi ile sektörde bir ilk”

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.10.2023, 11:56 02.10.2023, 12:26 Taşıma Dünyası
Kâmil Koç Multimedya uygulaması yolculara kesintisiz kişiselleştirilmiş eğlence imkânı sunuyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen karayolu seyahat firması Kâmil Koç, yolculuğa konfor katan dijital yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Firma, kendi geliştirdiği ve özgün altyapısı ile sektörde bir ilk olan Kâmil Koç Multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı. Yolcukta eğlenceyi kişiselleştirme fırsatı sunan uygulamada yolcular; aracın Wi-Fi ağına bağlanıp, koltuklarındaki QR kodunu cep telefonlarından tarıyor ve indirdikleri uygulama ile 25 ulusal TV ile 14 adet radyo kanalının yayınını kesintisiz bir şekilde takip edebiliyorlar.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, sektöre ilkleri ve yenilikleri taşımaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek, “VHS kasetten film izlenen dönemden, yolcularımıza eğlenceyi kişiselleştirme fırsatı sunduğumuz günlere geldik. Kâmil Koç Multimedya uygulaması; özgün altyapısı ile TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişim hizmetiyle sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor. Yol arkadaşlarımız, cep telefonlarına indirdikleri uygulama ile haberden belgesele, müzikten spora yolculukları boyunca diledikleri yayını kendilerine göre özelleştirip, kesintisiz bir şekilde izleyebiliyor” dedi.

Türkiye karayolu yolcu taşımacılığının lider markası Kâmil Koç, 97 yıllık yol serüvenine yenilikler katmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana seyahat sektöründe hizmet kalitesinin yükselmesinde öncü rol oynayan Kâmil Koç, yolculukları keyfe dönüştüren yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Firma, dijitalleşme alanındaki yeniliklerinin son adımı olan Kâmil Koç Multimedya uygulamasını yolcularının hizmetine sundu.

Kâmil Koç tarafından geliştirilen ve özgün altyapısı ile sektörde bir ilk olan uygulama, kapalı devre bir multimedya sisteminden oluşuyor. Araçlarda bulunan koltuk arkası televizyonlara gerek kalmadan, yolculara, kendi cihazları üzerinden televizyon ve radyo yayınlarına özgürce erişim imkânı sağlıyor.

TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda internet erişimi de sunuyor

Seyahat boyunca yolculara eğlenceli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Kâmil Koç Multimedya uygulamasında; yolcular, aracın Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra cep telefonlarından koltuk arkasındaki QR kodunu tarayarak http://tv.kamilkoc.com.tr adresine giriş yapıyorlar. Ardından Android veya iOS üzerinden eğlencenin renkli dünyasına kapı aralayan içerikleri kesintisiz bir şekilde izleyebiliyorlar. TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişimi ile rakiplerinden ayrışan Kâmil Koç Multimedya uygulaması ile, yolcular 25 ulusal kanalın yanı sıra 14 adet de radyo kanalını kesintisiz bir şekilde takip edebiliyorlar.

“Eğlenceyi kişiselleştiriyor, yolculuğu çok daha keyifli hale getiriyoruz”

Yolculuğu eşsiz deneyime dönüştüren bir yeniliği daha yolcularının hizmetine sunduklarını vurgulayan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, şunları söyledi:

“Dünya, son yıllarda hızlı bir teknolojik dönüşüm ve dijitalleşme süreci yaşıyor. Hayatın tüm alanlarında olduğu gibi karayolu seyahat sektörü de gelişen teknoloji ve dijitalleşmeden payına düşeni alıyor. 1990’lı yıllarda otobüslerde VHS kasetlerinden filmlerin izlenildiği günlerden bugün artık multimedya uygulamalarının hayatımıza girdiği bir dönemi yaşıyoruz. 97 yıldır sektörde yeniliklerin öncülüğünü yapan bir firma olarak, biz de bu alanda ilkleri sektöre taşımaya devam ediyoruz. Yeni hayata geçirdiğimiz Kâmil Koç Multimedya uygulaması ile bu alandaki uygulamaları bir adım daha ileri taşıyor ve yolcularımız için eğlenceyi kişiselleştirme imkânı sağlıyoruz.

Kâmil Koç Multimedya uygulaması, TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişimi ve özgün altyapısı ile rakiplerinden farklılaşıyor ve sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kesintisiz eğlence keyfi sunan yeni uygulamamız yol arkadaşlarımız için uzun yolları çok daha renkli ve keyifli hale getiriyor, yolculuğu eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Şu an için 120’nin üzerinde aracımızda hizmete aldığımız Kâmil Koç Multimedya uygulamasını, önümüzdeki süreçte filomuzdaki tüm araçlarımızda hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında arkadaşlarımız, uygulamanın içeriğinin daha da zenginleştirilmesi noktasında da çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni uygulamamız ile tüm yol arkadaşlarımıza eğlenceli ve keyifli yolculuklar diliyorum. Kâmil Koç olarak, Avrupa'nın en büyük şehirler arası otobüs ağı ve pazar liderliğine sahip iş ortağımız FlixBus ile bundan sonra da sektöre öncü yeniliklerimizi yol arkadaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159