Mercedes-Benz Türk’ten Star Diyarbakır’a 6 Travego, 6 Tourismo teslimatı

banner113

2001 yılından beri şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Star Diyarbakır Turizm, Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş.’nin desteğiyle 6 adet Tourismo 16 2+1, 6’sı da Travego 16 2+1 olmak üzere toplam 12 araç yatırımı yaptı. Araçların satışını Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Gaziantep gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.06.2022, 21:06 10.06.2022, 21:30 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk’ten Star Diyarbakır’a 6 Travego, 6 Tourismo teslimatı

Araçların teslimatına yönelik 10 Haziran 2022 tarihinde Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde teslimat töreni düzenlendi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Özgür Taşğın, Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Üşenmez, Koluman Motorlu Araçlar Otobüs Satış Koordinatörü Fevzi Kaplan tarafından, Star Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Üçdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Üçdağ, Recep Üçdağ ve Mehmet Galip Üçdağ’a teslim edildi.

“Diyarbakır’ımıza güzel ilimize hayırlı, uğurlu olacak”

Törende açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Bugün Star Diyarbakır Turizm’e araçlarımızı teslim etmek için toplandık. Diyarbakır’ımıza, güzel ilimize hayırlı, uğurlu olacak. Araçlarımız bölge halkına hizmet verecek. Geçtiğimiz aylarda araç teslimatlarında hareketli bir süreç yaşadık. Bundan sonra da hareketliliğin devam etmesini bekliyoruz. Teslimatlarımızı geciktirecek bir problem yaşamazsak yine hep birlikte teslimat törenleri için bir araya geleceğiz. Ben bu satışı gerçekleştiren bayimiz Koluman Motorlu Araçlar Otobüs Satış Koordinatörü Sayın Fevzi Kaplan’a ve yıllardır markamızı tercih ettiği için Star Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Üçdağ ve Star Diyarbakır ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Biz müşteri demiyoruz, iş ortağımız diyoruz”

Koluman Motorlu Araçlar Otobüs Satış Koordinatörü Fevzi Kaplan’da açıklamalarda bulundu: Bu yıl birçok kez teslimat töreni için bir araya geldik. İnşallah devamı gelir. Teslimat yaptığımız firmalara biz müşteri demiyoruz, iş ortağımız diyoruz. Gerçekten önemli donanımlara sahip otobüsleri tercih eden Star Diyarbakır Turizm yönetimine teşekkür ediyorum. Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş’ye de bizlere verdikleri destekler için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yeni araçlarla müşterimizin memnuniyet seviyesi artacak”

Star Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Üçdağ’da konuşmasına Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Özgür ve Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş yöneticilerine Koluman Motorlu Araçlar Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan’a destekleri için teşekkür ederek başladı. Üçdağ, “Yaptığımız detaylı değerlendirmelerimiz sonucunda yıllardır iş ortaklığı yaptığımız Mercedes markasına yine yatırım yapma kararı aldık. Yeni araçlarla müşterilerimizin memnuniyet seviyesine daha da artıracağımıza inancımız tamdır. Firmamızın kuruluşu 2001 yılı olmasına rağmen 1986 yılından beri şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında yer alıyoruz. Sektörümüzün güçlü bir firması olarak müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi önceliğimiz olarak belirledik. Yeni araçlarımız Diyarbakırımıza ve Star Diyarbakır ailesine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159